Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayın günü ve fragman ayrıntıları merak edilmeye devam ediyor. Yayınlandığı günlerin en çok izlenen yapımları arasında olan dizinin son bölümünü merak eden dizi severler, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman, hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. EDHO yeni bölüm yayın günü ve detaylar haberimizde cevap buluyor.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölüm 4 Şubat 2020 Salı günü oynuyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 155. Bölüm izleyici ile buluşacak. Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen, Ozan Akbaba ve Sanem Çelik’in yer aldığı EDHO’nun yeni bölümünde, Hatem’i öldüren Hızır’ın başlattığı savaş daha da büyüyecek.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Yeni bölümde tüm Çakırbeylilerin hayatı tehlikede olacak. Dostun ve düşmanın birbirine girdiği yeni bölümde, Tufan’ın akrabaları olan Bicoların da dahil olmasıyla sorunlar daha da büyüyecek. Feyyaz ise yeniden sahneye çıkacak ve asıl niyetini ortaya koyacaktır.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı olan EDHO 155. Bölüm fragmanı yayında. EDHO yeni bölümde Feyyaz tehlikesinin boyutları ortaya çıkacak. Tipi ve Hızır tehlikeyle yüzleşecek. Tipi’nin yaşayıp yaşamayacağı yeni bölümde belli olacak.