Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde heyecan devam ediyor. Her hafta Salı günü yeni bölümü ile ekranlara gelen dizinin son bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Eşkiya yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm fragmanı ne oldu? Eşkıya 172. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sorularının yanıtı aranıyor. Çakırbeyli Ailesi’nin hikayesinin anlatıldığı yapımda Onur Tan, Zübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan yönetmen koltuğunda oturuyor. Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Hüseyin Avni Danyal, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Turgay Tanülkü’nün yer aldığı yapım her hafta en çok izlenen diziler arasında yerini alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 172. Bölüm fragmanı ve detayları haberimizde yer alıyor.

EŞKİYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkiya yeni bölüm fragmanı yayınlandı. En son 171. Bölümü ekrana gelen dizinin 172. Bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM FRAGMANI (172. BÖLÜM)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm fragmanı olan Eşkıya 172. Bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizinin son bölümünde Behzat Façalı hayati tehlikeyi atlatmış, abisi ise intikam almak için harekete geçmişti. Dizinin son dakikalarında ise Alpaslan Çakırbeyli, Yaman Korkmaz’ı öldürmek için hamle yapmıştı. Dizinin yeni bölümünde Alpaslan Çakırbeyli’nin akıbeti ve Behzat Façalı’nın durumu ile Korkmazlar Çetesi’nin ne yapacağı soruları yanıt bulacak.