Ekranların sevilen yüzü Esra Erol Özbir’in hayatı hakkında ayrıntılar merak ediliyor. Esra Erol aslen nereli, Esra Erol boyu kaç, Esra Erol burcu ne, Esra Erol doğum tarihi ne ve Esra Erol kaç kilo sorularının yanıtları araştırılıyor. Esra Erol kocası kim, Esra Erol kiminle evli sorularının yanıtları ile Esra Erol'un hayatına dair tüm soruların yanıtları bu haberimizde yer alıyor.

Flash TV'de evlilik programı sunarak tanınmaya başlayan Esra Erol, evlilik programlarındaki kariyerine daha sonra farklı kanallarda devam etmiştir. Evlilik programlarının yasaklanmasıyla birlikte ATV ekranlarında çok izlenen Esra Erol’da adlı programı hazırlayıp sunmaya betvakti başlamıştır.

Esra Erol aslen nereli?

Esra Erol aslen Sinopludur. 1982 tarihinde İstanbul’da doğan Esra Erol Sinoplu bir anne ve göçmen bir babanın beş kızından biridir. Üniversiteye kadar eğitim hayatını Kütahya'da sürdüren Esra Erol, lise yıllarında yerel radyo ve televizyon kanallarında yer alarak kariyeri için ilk adımları atmıştır.

Esra Erol boyu kaç?

Esra Erol’un boyu 1.66 cm'dir. Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde okuyan Esra Erol, üniversitede diksiyon ve spikerlik eğitimi de almıştır.

Esra Erol burcu ne?

Esra Erol’un burcu Boğadır. Dizi ve filmlerde de zaman zaman rol alan Esra Erol, Türkiye'de en çok izlenen ve takip edilen isimlerden biridir. Altın Kelebek ödülüne sahip olan Esra Erol, aynı zamanda pek çok sosyal sorumluluk projesinde de aktif olarak betvakti giriş yer almaktadır.

Esra Erol kaç kilo?

Esra Erol 53 kilodur. İzdivaç programları sunarak Esra Erol, geniş kitleler ulaştı, televizyon izleyicisi tarafından tanındı ve sevildi.

Esra Erol doğum tarihi?

Esra Erol’un doğum tarihi 12 Mayıs 1982'dir.

Esra Erol kocası kim kiminle evli?

Esra Erol’un kocası / eşi Ali Özbir’dir. Esra Erol ile Ali Özbir canlı yayınla 2010 yılında evlendi. İdris Ali ve Ömer Erol adında iki erkek çocukları vardır.