Eyvah Karım filmi televizyon ekranlarında sinemaseverler ile buluşuyor. Filmin çekim ve yayın detayları merak ediliyor. Eyvah Karım filmi oyuncuları isimleri nedir, Eyvah Karım filmi konusu ne, Eyvah Karım filmi nerede çekildi, Eyvah Karım filmi ne zaman çekildi? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan filmin yönetmen koltuğunda Raşir Çelikezer oturuyor. Filmin senaryosunu Haluk Özenç ve Çetin Büyükakın yazdı. Başrollerinde Asuman Dabak, Yosi Mizrahi, Wilma Elles, Sadi Celil Cengiz’in oynadığı filmde zengin ve sosyetik bir çiftin başından geçenler konu ediliyor. Karısını tatile gönderen adamın çapkınlık planları ve evine giren hırsızlar kahkaha şölenine dönüşüyor. Karısının tatile gitmesini fırsat bilen adam hemen çapkınlık planları yapıyor. Fakat başına gelenler planladıklarından bambaşkadır. Evde çapkınlık planı yapan adamın tadını önce eve giren üç farklı hırsız bozuyor. Bu yetmezmiş gibi bir de karısı sürpriz yapmak için aniden eve geri dönüyor. Eyvah Karım filminin çekildiği yer, çekim yeri, nerede çekilmiştir, oyuncu kadrosu karakterleri, hikayesi ne, kaç yılında çekildi sorularının yanıtları haberimizde bcgame yer alıyor.

Barış Akarsu Merhaba filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları Barış Akarsu Merhaba filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları

Eyvah Karım filmi ne zaman çekildi?

Eyvah Karım filmi 2018 yılında çekildi. Film 6 Nisan 2018 tarihinde vizyona girerek sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. 1 saat 35 dakika süren ve beklenen ilgili göremeyen film toplam 3.372 kişi tarafından izlendi ve 34.519 TL toplam hasılat elde etti. İzleyenleri kahkahaya boğacak olan film, eğlenceli bir hikaye ile sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Eyvah Karım filmi konusu ne?

Eyvah Karım filminde zengin ve sosyetik bir çiftin öyküsü ekranlara geliyor. Karısının tatile gitmesini fırsat olarak gören adam çapkınlık planlarına başlıyor. Ancak başına umulmadık olaylar geliyor. Adamın çapkınlık denemelerinden birinde eve hırsızlar giriyor. Ardından tatile giden karısı sürpriz yapmak için geri dönüyor.

Eyvah Karım filmi nerede çekildi?

Eyvah Karım filmi İstanbul’da çekildi. Filmin çekimleri İstanbul’un farklı ilçelerinde ve mekanlarında yapıldı. Eyvah Karım filminin çekimleri için birçok farklı evde ve mekanda çekim setleri kurularak çekimler tamamlandı. Zengin ve sosyete bir çiftin öyküsünü ekranlara getiren film 95 dakika bcgame giriş sürüyor.

Tomris filmi nerede çekildi hangi ülkede hangi kanalda oynuyor ne zaman çekildi konusu ne? Tomris filmi nerede çekildi hangi ülkede hangi kanalda oynuyor ne zaman çekildi konusu ne?

Eyvah Karım filmi oyuncuları isimleri

  • Asuman Dabak
  • Yosi Mizrahi
  • Wilma Elles
  • Sadi Celil Cengiz
  • Metin Yıldız
  • Murat Okay
  • Binnur Şerbetçioğlu
  • Binnur Şerbetçioğlu
  • Tarık Şerbetçioğlu
  • Mustafa Vural
  • Gizem İnceoğlu
  • Köksal Engür

Acı Tatlı Ekşi filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları isimleri Acı Tatlı Ekşi filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları isimleri