Türk televizyon tarihinin önemli dizilerinden olan ve izleyenleri yıllarca ekran başına kilitleyen Ferhunde Hanımlar dizisinin çekildiği yer ve tarih ile dizinin yayınlandığı yıllar ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Ferhunde Hanımlar dizisi ne zaman çekildi, Ferhunde Hanımlar dizisi hangi yıl başladı, Ferhunde Hanımlar dizisi nerede çekildi, Ferhunde Hanımlar dizisi oyuncuları kim? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Başrollerini Beyhan Saran, Baykal Saran, Güven Hokna, Melek Baykal ve Şahap Sayılgan’ın paylaştığı dizi, ekranların en uzun soluklu ve günlük dizileri arasında yer alıyor. TRT 1’de ilk yıllarda Ferhunde Hanım ve Kızları adıyla yayınlanan dizi daha sonra İnterstar kanalında Ferhunde Hanımlar adıyla yayınlanmıştır. Senaryo yazım ekibinde Yeşim Olcay, Sevim Hazel Ünsal ve Gülsüm Kaplan’ın olduğu, yönetmen koltuğunda Tülay Eratalay ile Murat Karahüseyinoğlu’nun oturduğu Ferhunde Hanımlar dizisi, televizyon ekranlarında tekrar bölümleri ile izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Ferhunde Hanımlar dizisi kaç yılında çekildi, hangi yıllar arasında çekildi, ne zaman başladı, oyuncu kadrosu karakterleri kim, çekildiği yer, hangi semtte çekildi, çekim yeri neresi sorularının yanıtları ve diziye dair ayrıntılar haberimizde nisbar yer alıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu aslen nereli burcu ne evli mi eşi kim biyografi kitapları tv dizileri Gülseren Budayıcıoğlu aslen nereli burcu ne evli mi eşi kim biyografi kitapları tv dizileri

Ferhunde Hanımlar dizisi ne zaman çekildi?

Ferhunde Hanımlar dizisi 1993 yılı ile 1999 yılları arasında çekildi. 6 Sezon ve 1780 bölüm çekilen ve günlük yayınlanan dizinin her bölümü 1 saat 30 dakika sürdü. 1993-1994 yılları arasında TRT 1’de, 1993-1999 yılları arasında Star TV kanalında yayınlanan dizi büyük ilgi gördü.

Ferhunde Hanımlar dizisi hangi yıl başladı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ferhunde Hanımlar dizisi 1993 yılında başladı. Dizi 1995 yılında Star TV kanalına geçti. 29 Mart 1993 tarihinde ilk bölümü ekranlara gelen dizi TRT İç Yapımlar tarafından hazırlandı. Günümüzde farklı tarihlerde yayınlanmaya nisbar giriş devam ediyor.

Seksenler dizisi nerede çekiliyor Seksenler dizisi çekim yeri neresi Seksenler dizisi nerede çekiliyor Seksenler dizisi çekim yeri neresi

Ferhunde Hanımlar dizisi nerede çekildi?

Bir dönem ekranlara damga vuran Ferhunde Hanımlar dizisi Ankara ilinin Çankaya ilçesinde çekildi. Ferhunde Hanım dizisinin çekildiği yer Çankaya’nın Kavaklıdere Mahallesidir. Dizinin çekimleri Çankaya Kavaklıdere Mahallesi'nde yapılmıştır.

Ferhunde Hanımlar dizisi oyuncuları isimleri

  • Beyhan Saran (Ferhunde Hanım)
  • Baykal Saran (Behzat)
  • Güven Hokna (Suzi)
  • Melek Baykal (Nermin)
  • Şahap Sayılgan (Bülent)
  • İpek Çeken (Nevzat)
  • Tamer Karadağlı (Selçuk)
  • Meral Niron (Şüküfe)
  • Ayşe Nil Şamlıoğlu (Meftune)
  • Simge Selçuk (Yonca)
  • Hatice Aslan (Nejla)

Ferhunde Hanımlar dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler var; Turgay Tanülkü (Belalı), Hülya Gülşen Irmak (Müjgan), Volkan Ünal (Tufan), Hakan Salınmış (Mehmet), Leyla Okay (Kiraz), Emine Altuğ Yılmaz (Cennet), Levent Çelmen (Fehmi).

Yeşil Deniz dizisinin çekildiği yer nerede çekildi oyuncuları ne zaman çekildi kaç bölüm sürdü? Yeşil Deniz dizisinin çekildiği yer nerede çekildi oyuncuları ne zaman çekildi kaç bölüm sürdü?