Sanatçı Fettah Can’ın yaşamına dair detaylar araştırılıyor. Fettah Can evli mi eşi kimdir çocuğu var mı? Fettah Can boyu kaç nereli burcu ne? Sorularının cevapları merak ediliyor. 12 Ekim 1975 yılında Bursa’nın Karacabey ilçesinde dünyaya gelen sanatçı 47 yaşındadır. Şarkıcı ve şarkı yazarı olan Fettah Can, 2014 yılında Cansu Kurtçu ile evlendi ve 2 çocukları var. Pop ve arabesk tarzlarında eserler seslendiren, gitar ve ud çalan Fettah Can, 1994 yılından günümüze kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim.

Çocukluğu İnegöl’de geçen, müziğe bıçak imalatı yapan babasının yönlendirmesi ile başlayan Fettah Can, o yıllarda, gelecekteki mesleği ile hayaller kurmadığını dile getirmişti. O yaşlarda tulipbet şarkı söylemekten bile utandığını, babasının isteği üzerine gündüzleri tezgahtarlık yaparken, akşamları belediye konservatuarında şan dersleri almaya başladığını söyleyen sanatçı, bir taraftan da ud ve gitar çaldığını dile getiriyor.

Fettah Can nereli?

Sanatçı Fettah Can aslen Bursalıdır. Karacabey’de doğan ve İnegöl’de büyüyen Fettah Can, Arnavut kökenlidir. Müzikal kariyerini büyütmek için Bursa’dan İstanbul’da taşınan ve ilk olarak Emel Müftüoğlu’nun verdiği Ara Ara adlı şarkı ile tanınmaya başlayan sanatçı, Hande Yener’in 2002 yılında çıkan Sen Yoluna, Ben Yoluma adlı albümüne müzisyen arkadaşı Alper Narman ile birlikte 11 şarkı birden yazdı.

Fettah Can evli mi eşi kimdir?

Sanatçı Fettah Can evlidir. Fettah Can’ın eşi Cansu Kurtçu’dur. Çift 2014 yılında evlenmiştir. Sanatçı Fettah Can, ilk tanınmaya başladığı yıllarda Hande Yener’in yanı sıra Levent Yüksel, Gülben Ergen, Sibel Can ve Murat Boz gibi sanatçılarla da tulipbet giriş çalışmıştır.

Fettah Can çocuğu var mı?

Sanatçı Fettah Can’ın, Cansu Kurtçu ile evliliğinden 2 çocuğu var. İkiz olan çocuklardan biri erkek, diğeri kız. Fettah Can, Hazine adını verdiği ilk albümünü 2010 yılında çıkardı. 2012 yılında Aklımda Kalanlar, 2013 yılında Yalanlar Cumhuriyeti, 2016 yılında Sen En Çok Aşksın adlı albümlerini çıkardı.

Fettah Can boyu kaç?

Sanatçı Fettah Can’ın boyu 1.65 cm’dir. Fettah Can, albümlerin ardından single çalışmalarına ağırlık verdi ve yıllar içinde çok dinlenen single’lara imza attı.

Fettah Can burcu ne?

12 Ekim doğumlu olan sanatçı Fettah Can’ın burcu Terazidir.