Ünlü şarkıcı Fettah Can, bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. "Evde Konser" etkinliği kapsamında sahne alacak olan Fettah Can, en sevilen şarkılarını koronavirüs nedeniyle bayramı evde geçiren vatandaşlar için seslendirecek. Konserin başlamasına kısa bir süre kala, şarkıcı Fettah Can'ın kim olduğu, yaşı, nereli olduğu, eşinin kim olduğu merak ediliyor. Bunun yanı sıra Fettah Can'ın ne zaman evlendiği ve nerede oturduğu da araştırılıyor. Fettah Can'ın biyografisi, haberimizde...

FETTAH CAN KİMDİR?

Çocukluğu İnegöl'd geçen Fettah Can, babasının yönlendirmesiyle birlikte şarkı söylemeye başladı. Lise eğitimini dışarıdan tamamlayan ancak üniversiteye gitmeyen Fettah Can, gece kulüplerinde şarkı söylemeye başladı. İstanbul'a yerleşen ve Emel Müftüoğlu'na "Ara Ara" isimli şarkıyı veren Fettah Can, tanınırlığını artırdı. Arkadaşıyla birlikte Hande Yener'in "Sen Yoluna, Ben Yoluma" albümüne 11 şarkı birden yazan Fettah Can, 2010 yılında ilk albümünü çıkardı. Fettah Can, çıkardığı albümle birlikte tüm Türkiye'de tanınırken en sevilen şarkıcılardan biri haline geldi.

Fettah Can kimdir

FETTAH CAN KAÇ YAŞINDA?

12 Ekim 1975 yılında doğan Fettah Can, 44 yaşındadır. Fettah Can, 1994 yılından bu yana aktif olarak müzik kariyerini sürdürüyor.

FETTAH CAN NERELİ?

Şarkıcı Fettah Can, Bursa'nın Karacabey ilçesinde doğdu. Fettah Can, Arnavut kökenlidir.

FETTAH CAN EŞİ KİM?

Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu'dur. 4 Eylül 1984 yılında Ankara'da doğan Cansu Kurtçu, radyo - televizyon - sinema eğitimi aldı. İskender Paydaş'la tanışmasının ardından bestelerini üretmeye başladı. Fettah Can ile prodüksiyon şirketi kurdu. Şarkılarını birçok tanıdık sanatçıya veren Cansu Kurtçu, Fettah Can ile dünyaevine girdi.

defne samyeli oynadığı diziler, burcu ne

FETTAH CAN NE ZAMAN EVLENDİ?

Ünlü şarkıcı Fettah Can, 2014 yılında Cansu Kurtçu ile evlendi. İkilinin biri kız biri erkek iki çocuğu bulunuyor.

FETTAH CAN NEREDE OTURUYOR?

Ünlü şarkıcı ve eşinin nerede oturduğu da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Fettah Can, bir süre önce İstanbul Akmerkez'de evinin eksikliklerini tamamlamak için alışveriş yapmıştı. Bununla birlikte Fettah Can'ın evinin tam olarak nerede olduğu bilinmiyor.

saba tümer sevgilisi kim, evli mi, burcu ne, boyu kaç