Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Mert Öcal, istatistikleri iyi olmamasına rağmen finalin en güçlü favorileri arasında yer alıyor. Acun Ilıcalı’nın sık sık övgüler dizdiği Mert Öcal’ın aslen nereli olduğu, memleketi, mesleği, boyu ve hangi dizilerde oynadığı merak ediliyor. Survivor Mert Öcal nereli, ne iş yapıyor? Survivor Mert’in boyu kaç, dizileri nedir? Sorularının yanıtı bulundu. Survivor 2020’nin genel performans tablosunda son sıralarda yer alan ancak elenme tehlikesinden uzak olduğu konuşulan Mert Öcal’ın yaşamına dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR MERT ÖCAL NERELİ?

29 Eylül 1982 İstanbul doğumlu olan Survivor yarışmacısı Mert Öcal İstanbulludur. Mert Öcal’ın ailesinin aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Best Model Of Turkey birincisi olan ve Best Model Of The World yarışmasına katılarak ülkemizi temsil eden Mert Öcal binicilik sporu ile de ilgileniyor. Survivor 2020 kadrosuna katılan Mert Öcal Ünlüler Takımı’nda yarışıyor.

Şampiyonluğun güçlü adayı Survivor Barış kaç yaşında? Survivor Barış nereli, mesleği nedir?

SURVİVOR MERT ÖCAL NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020 yarışmacısı Mert Öcal modellik ve oyunculuk işi yapıyor. Doktorlar ve Arka Sokaklar gibi birçok dizide rol alan Mert Öcal aynı zamanda modellik kariyerini de sürdürüyor.

SURVİVOR MERT’İN BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Mert Öcal’ın boyu 193 cm’dir. Survivor’da 89 kiloya düşen Mert Öcal terazi burcudur.

Takımına isyan bayrağını çeken Survivor Aycan nereli? Survivor Aycan’ın boyu kaç?

SURVİVOR MERT’İN DİZİLERİ NEDİR?

Survivor’da yarışan Mert Öcal’ın rol aldığı dizileri arasında Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz ve Arka Sokaklar adlı televizyon yapımları var.