ATV ekranlarının yeni dizisi Gel Dese Aşk 4. Bölümü ile ekranlarda olacak. Pazar günleri saat 20.00’de başlayan dizinin fragman detaylarını araştıran dizi severler, Gel Dese Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gel Dese Aşk 4. Bölüm fragmanı ne oldu? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman ve Ertan Saban’ın yer aldığı ATV dizisinin fragman ve son bölüm notları haberimizde yer alıyor.

GEL DESE AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Gel Dese Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Yasemin, Murat’ı ifşa edip, arkadaşlarını da bu yasak aşkı bilmekle suçlayacak ve ortalık karışacak. Herkesin şok olduğu bir durumda Sitare ve Ruhi renk vermeyecek, Aydan ve Barlas ise meraktan çıldıracak. Barlas, kadının kimliğini ve ilişkiden haberdar olanları öğrenmek için harekete geçecek.

GEL DESE AŞK 4. BÖLÜM FRAGMANI – 29 MART PAZAR

Gel Dese Aşk 4. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümü 29 Mart Pazar günü yayında olacak. Dizinin yeni bölümünde Murat ve Yasemin cephesinde tansiyon daha da yükselecek. Murat, Yasemin’le hesaplaşacak. Bahar ise Murat’ı arayacak ve ulaşamayacak. Murat’ın cevap vermemesine sinirlenen Bahar yeni bir plan yapacak.