ATV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Gençliğim Eyvah dizisinin çekildiği yer ve semt araştırılmaya devam ediyor. Gençliğim Eyvah dizisi nerede çekiliyor? Gençliğim Eyvah dizisi hangi semtte çekiliyor? Sorularının yanıtı bulundu. Birbirine düşman olan 2 kebapçının hikayesinin konu edildiği komedi dizisinde Urfalı Bozoğlu ile Adanalı Asmalı aileleri karşı karşıya geliyor. Aşkların, sırların ve entrikaların dizisi izleyenleri kahkahaya boğacak. Gençliğim Eyvah dizisinin oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca ve Bahar Süer isimleri yer alıyor. Süreç Film tarafından çekilen diziyi Deniz Yılmaz yönetiyor. Ayhan Barış Başar ve Ünal Yeter’in senaryosunu yazdığı dizi ATV ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanıyor. Gençliğim Eyvah dizisinin nerede ve hangi semtte çekildiği sorusu haberimizde yanıt buluyor.

GENÇLİĞİM EYVAH DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Eğlenceli komedi yapımı olan Gençliğim Eyvah dizisi dizi ve filmler için plato görevi gören Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekiliyor. Birçok dizinin ve filmin çekildiği platoda en az Ferhat ile Şirin dizisi çekilmiş ve final yapmıştı.

GENÇLİĞİM EYVAH DİZİSİ HANGİ SEMTTE ÇEKİLİYOR?

Gençliğim Eyvah dizisi Beykoz Kundura Fabrikası’nın kurulu olduğu Beykoz Yalkıköy semtinde çekiliyor. Dizinin bazı çekimleri için Beykoz sahili de kullanılıyor. Gençliğim Eyvah dizisinin çekildiği yerler arasında Beykoz’ın farklı mahalle ve semtleri bulunuyor.