Televizyon ekranlarının çok izlenen yapımlarından olan Gönül Dağı dizisinin yayın ve çekim detayları merak ediliyor. Gönül Dağı dizisi hangi gün oynuyor? Gönül Dağı dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Gönül Dağı dizisi oyuncuları kim? Gönül Dağı nerede çekiliyor? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. İlk bölümü Ekim 2020’de yayınlanan ve aile, komedi, aşk ve dram türleri ile ekranlara gelen dizi, yazar Mustafa Çiftçi’nin Bozkır Hikayelerinden esinlenilerek senaryoya uyarlanmıştır.

Köprü Film tarafından çekilen ve yapımcısı Ferhat Eşsiz olan dizinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı oturuyor. Başrollerinde Berk Atan (Taner Kaya), Gülsim Ali (Dilek), Yavuz Sepetçi (Ciritci Abdullah), Semih Ertürk (Veysel Kaya) ve Ecem Özkaya (Zahide Kaya) olan dizi, Bozkırda Bir Anadolu Masalı sloganı ile ekranlara geliyor.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gönül Dağı dizisinde, Gedelli kasabasında yaşayan 3 amcaoğlunun öyküsü anlatılıyor. 3 kuzen, çocukluk yaşlarından itibaren bir şeyleri icat ediyor ve teknolojik araçlarla uğraşarak küçük çapta mucitlikler yapıyorlar. Büyüdüklerinde ise daha büyük icatlara yöneliyorlar. İkinci sezonu ile betpuan ekranlara gelen dizi tüm heyecanı ile devam ediyor.

Gönül Dağı dizisi hangi gün oynuyor?

Gönül Dağı dizisi her hafta Cumartesi günü oynuyor. Yeni bölümlerinin yayınlandığı dönemde saat 20.00'de başlıyor. Sezon bitiminin ardından ise hafta içi her gün saat 15.15'te izleyicilerle buluşuyor.

Gönül Dağı dizisi hangi kanalda yayınlanıyor?

Gönül Dağı dizisi TRT 1 kanalında yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümü saat 20.00’den sonra izleyicilerle buluşuyor. Tekrar bölümleri ise sezonun bitmesinin ardından hafta içi her gün dizi severlerin beğenisine sunuluyor.

Gönül Dağı nerede çekiliyor?

Gönül Dağı dizisi Eskişehir Sivrihisar’da çekiliyor. Gönül Dağı dizisinin çekimleri için ilçede ve çevresinde yer alan bölgelerde çekim setleri kuruluyor.

Gönül Dağı dizisi oyuncuları kim?

Gönül Dağı dizisi başrol oyuncuları arasında Berk Atan - Taner Kaya, Gülsim Ali – Dilek, Yavuz Sepetçi - Ciritci Abdullah, Semih Ertürk - Veysel Kaya ve Ecem Özkaya - Zahide Kaya var. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ferdi Sancar – Sefer, Ali Düşenkalkar - Muammer Kaya, Ramiz Mullamusa – Aziz, Erdal Cindoruk - Hüseyin Kaya, Gülhan Tekin - Günşıl Kaya, Feyza Işık - Döndü Kaya ve Ege Aydan - Münir Başkan oynuyor. Dizinin diğer oyuncuları ise; Hazal Çağlar, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Zümre Meğreli, Ulviye Karaca, Ruhi Sarı, Onur Gökmen, Şükrü Veysel Alankaya ve Cemre Melis Çınar.