Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisinin yayın detayları merak ediliyor. Gönül Dağı dizisi hangi gün oynuyor, hangi kanalda? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Oyuncu Berk Atan’ın Taner rolü ile, oyuncu Gülsim Ali İlhan’ın Dilek rolü ile başrolde olduğu dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya yer alıyor. Çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde devam eden Gönül Dağı dizisi, bozkırda bir Anadolu masalını anlatıyor. Hayalleri peşinde koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesi Gönül Dağı dizisinde ekrana taşınıyor. Gönül Dağı son bölüm yayın günü ve tarihi ile Gönül Dağı oynadığı kanal ve başlama saati sorularının yanıtları ortaya çıktı.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Gönül Dağı dizisi her hafta Cumartesi günü oynuyor. Dizinin tekrar bölümleri ise hafta içi her gün saat 12.35'de ekranlara geliyor. Dizinin son bölümünde, uçağın patentini çaldıran Taner’in bütün hayalleri yıkılacak. Derin bir umutsuzluk içinde çıkış yolu ararken Ciritçi Abdullah imdadına yetişecek. Babasının Taner’e bıraktığı ses kayıtlarını ona verecek. Bu ses kayıtlarını dinleyen Taner’in ne karar alacağı sorusu 9. Bölümde yanıt bulacak.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Gönül Dağı dizisi yeni bölüm Cumartesi akşamı başlıyor. Dizinin tekrar bölümleri hafta içi izleyicilerle buluşuyor. Dizinin son bölümünde Taner ve amcaoğullarına bu zorlu süreçte en büyük destek Dilek’ten gelecek. Patenti geri alabilmek için dava açmaya hazırlanacaklar. Zeynep ise bu dava sürecini yönetecek. Stajyer olarak çalıştığı hukuk şirketi üzerinden patenti çalan kişiyi bulacak. Bu bilgiyle beraber herkes büyük bir şok yaşayacak.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Gönül Dağı dizisi TRT 1 kanalında oynuyor. Dizinin son bölümünde Kırşehir’de bir ses yarışması düzenlenecek. Asuman, babasından dolayı bu yarışmaya katılamayacak. Ramazan ise amcaoğullarının desteğini alarak Asuman’ı bu yarışmaya götürmek için plan yapacak. Bu planı yanlış anlayan Kasabalı, Asuman’ın kaçırıldığını düşününce şenlik başlayacak.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Gönül Dağı dizisi saat 20.00’de başlıyor. Tekrar bölümler ise 12.35'de yayınlanıyor. Dizinin önceki haftadan özet görüntülerinin ardından yeni bölümü dizi severlerle buluşacak.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv