Televizyon ekranlarında sinemaseverler ile buluşan Görevimiz Tatil filminin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Görevimiz Tatil nerede çekildi, Görevimiz Tatil filmi hangi köyde çekilmiştir, Görevimiz Tatil ne zaman çekildi, Görevimiz Tatil oyuncuları Çoban Mehmet Melike kim? Sorularının yanıtları merak ediliyor. Komedi ve Aile türünde çekilen, yönetmen koltuğunda Murat Şeker’in oturduğu filmin müziklerini Serhat Ersöz hazırladı.

Görevimiz Tatil filminin senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi yazdı. Filmin başrollerinde Demet Akbağ ve Zafer Algöz var. 1 saat 42 dakika süren filmin yapımcılığını SugarWorkz ve TAFF firmaları üstlendi. Görevimiz Tatil filmi, daha önce Aşk Tutulması ve Çakallarla Dans serisi gibi yapımlarla tanınan Murat Şeker’in aile komedisi olarak ortaya çıktı. Filmde, yıllarca tatile gitmemiş olan bir ailenin Ege’de bir köye doğru yola çıkmaları ve yolculuk esnasında yaşadıkları maceralar ekranlara vbettr taşınıyor.

Gelecek kaygılarından kurtulamayan ve bu yüzden bugünü yaşamayı unutan Sıtkı Mutlu, uzun yıllar ailesini tatile götürmez. Aile psikiyatrı ise aileye tatil görevi verir. Sıtkı, ucuz bir karavan bulur ve yola çıkarlar. Terapinin etkileri ise onları yol boyunca takip eder. Görevimiz Tatil filminin çekildiği yer, hangi köyde çekilmiştir sorusu ile Yavaşlar Köyü nerede sorusu yanıt buldu. Ayrıca Görevimiz Tatil filmi oyuncu kadrosu isimleri ve film hangi yıl kaç yılında çekildi soruları da haberimizde yanıt buluyor.

Eyvah Eyvah 2 filmi nerede çekildi oyuncuları isimleri ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor? Eyvah Eyvah 2 filmi nerede çekildi oyuncuları isimleri ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor?

Görevimiz Tatil filmi ne zaman çekildi?

Görevimiz Tatil filmi 2017 yılında çekildi. Film 23 Şubat 2018 tarihinde vizyona girerek sinemaseverler ile buluştu. Vizyonda kaldığı süre boyunca 315 bin 86 kişi tarafından izlendi ve 3 milyon 865 bin 335 TL hasılat elde etti.

Görevimiz Tatil nerede çekildi?

Görevimiz Tatil filmi İzmir’in Ödemiş ve Bayındır ilçelerinde çekildi. Filmin ilk sahneleri İstanbul’da çekilirken, yol sahneler ve köy sahneleri İzmir’de çekildi. Çekimler için İzmir’in farklı yerlerinde çekim setleri kuruldu. Çekimlerin tamamlanmasının ardından film sinemalarda izleyicilerle vbettr giriş buluştu.

Görevimiz Tatil filmi hangi köyde çekilmiştir?

Görevimiz Tatil filmi İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Birgi Köyü’nde çekilmiştir. Filmin köy sahneler için tarihi ve turistik bir bölge olan Birgi’de çekim setleri kuruldu. Köy sahneleri Birgi’de, diğer tatil sahneleri ise Bayındır’da çekildi.

Aile Hükümeti filmi nerede çekildi hangi köyde oyuncuları isimleri Aile Hükümeti ne zaman çekildi? Aile Hükümeti filmi nerede çekildi hangi köyde oyuncuları isimleri Aile Hükümeti ne zaman çekildi?

Görevimiz Tatil filmi oyuncuları Çoban Mehmet Melike kim?

  • Demet Akbağ - Türkan Mutlu
  • Zafer Algöz - Sıtkı Mutlu
  • Hakan Bilgin - Haluk Özer
  • Ali Keçeli - Ali Mutlu
  • Enis Arıkan - Psikolog Cem Nanay
  • Deniz Altan – Melike Mutlu
  • Özlem Türkad - Aysen Özer
  • Anıl Tetik – Çoban Mehmet

Nadide Hayat filmi çekildiği koy nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları Nadide Hayat filmi çekildiği koy nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları