Eğlenceli komedi filmi Görümce, yine izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmak için televizyon ekranlarında yayınlanacak. Görümce filmindeki Deniz karakterinin evinin nerede olduğu, filmin Netflix’te yayınlanıp yayınlanmadığı, filmin TV’de ne zaman, hangi kanalda oynadığı, kaç yılında çekildiği ve gişe, hasılat bilgileri merak ediliyor. Görümce filmi Deniz’in evi nerede? Görümce filmi Netflix’te var mı? Görümce filmi bu akşam hangi kanalda 2020? Görümce filmi hasılat, gişe bilgileri nedir? Soruları cevap buldu. Gupse Özay’ın Deliha filminin ardından hem senaryosunu yazıp hem de başrol oynadığı Görümce filminde Buğra Gülsoy ve Eda Ece gibi popüler oyuncular da başrolde yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Kocan Kadar Konuş filmini de yöneten Kıvanç Baruönü var. BKM’den Necati Akpınar’ın yapımcı olduğu ve 2016 yılında vizyona giren Görümce filmine dair detaylar ortaya çıktı.

eltilerin savaşı filmi nerede çekildi kaç yılında

GÖRÜMCE FİLMİ DENİZ’İN EVİ NEREDE?

Görümce filminde başrolde yer alan Deniz karakterinin evi İstanbuldadır. Evin İstanbul’un neresinde olduğuna dair detaylı bilgi yok. Deniz karakterini ünlü oyuncu Eda Ece canlandırıyor.

GÖRÜMCE FİLMİ NETFLİX’TE VAR MI?

Eğlenceli komedi filmi olan Görümce Netflix platformunda var. 1 saat 44 dakika süren ve +16 olarak Netflix’de işaretlenen film Yerli Filmler kategorisinde yer alıyor. Ayrıca Altyazı seçenekleri de English ve Turkish olarak işaretlenmiştir.

bayi toplantısı filmi hangi otelde çekildi ne zaman

GÖRÜMCE FİLMİ BU AKŞAM HANGİ KANALDA?

Görümce filmi bu akşam Kanal D kanalında yayınlanıyor. Gupse Özay’ın senaryosunu yazdığı ve oynadığı Görümce filminin başlama saati ise 20.15 olarak duyuruldu.

GÖRÜMCE FİLMİ GİŞE, HASILAT BİLGİLERİ NEDİR?

Görümce filmi gişe ve hasılat bilgileri ortaya çıktı. Görümce filmi 19 hafta vizyonda kaldı ve 1.914.199 seyirci gişe rakamına ulaştı. Görümce filminin hasılatı ise 22.226.055,38 TL oldu.

bizim için şampiyon filminin çekildiği yer ne zaman çekildi