Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan Görümce filminin ve yayın detayları merak ediliyor. Görümce filmi nerede çekildi, Görümce filmi oyuncuları kim, Görümce filmi ne zaman çekildi, Görümce filmi konusu ne, Görümce filmi hangi kanalda oynuyor? soruları yanıt buldu. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu, yapımcısı Necati Akpınar olan filmin, senaryosunu Gupse Özay yazdı. Filmde, kıskanç kız kardeşi, genç adamın nişanını bozma planları yaparken adam da nişanlısını onun şeytani entrikalarından korumak için elinden geleni yapıyor.

Görümce filminin başrollerinde Buğra Gülsoy, Eda Ece ve Gupse Özay oynuyor. Komedi filmi olan Görümce filmi TV’de izleyenleri kahkahaya boğacak. Vizyonda toplam 19 hafta kalan ve 1 milyon 914 bin 199 seyirci ve 22 milyon 226 bin 55 TL hasılat rakamına ulaşan, aynı zamanda Netflix’te de yayınlanan Görümce filminin merak edilen ayrıntıları haberimizde cevap buluyor. Görümce filminin çekildiği yer, çekim yerleri, hangi AVM’de çekildi, izlenme sayısı kaç, TV’de ne zaman oynuyor, oynadığı kanal, oyuncu kadrosu ve karakterleri kim sorularının yanıtlarını okuyucularımız için fashionbet derledik.

Görümce filmi kaç yılında çekildi?

Görümce filmi 2016 yılında çekildi. Eğlenceli komedi filmi 2 Aralık 2016 tarihinde vizyona girerek sinemaseverler ile beyazperdede buluştu. BKM Film tarafından çekilen yapımın senaryosunu Gupse Özay yazdı.

Eda Ece aslen nereli burcu ne boy kilo hangi takımlı Eda Ece oynadığı filmleri ve tv dizileri Eda Ece aslen nereli burcu ne boy kilo hangi takımlı Eda Ece oynadığı filmleri ve tv dizileri

Görümce filmi nerede çekildi?

Komedi tutkunlarını memnun edecek olan Görümce filmi İstanbul'da çekildi. Film İstanbul’un farklı ilçe ve semtlerinde çekilmiştir. Görümce filminin çekimleri için İstanbul’un farklı noktalarında yer alan evler ve mekanlar kullanıldı. Komedi türünde çekilen film 110 dakika fashionbet giriş sürüyor.

Görümce filmi konusu ne?

Görümce filmi konusu; erkek kardeşi Ahmet’e çok düşkün olan Yeliz mutlu mesut yaşamını sürdürüyor. Ahmet bir kıza aşık olup evlenme teklif edince ortalık karışıyor. Kızı Ahmet’ten ayırmak için arkadaş grubu ile planlar yapan Yeliz, bol kahkahalı bir filme imza atıyor.

Görümce filmi hangi kanalda oynuyor?

Eğlenceli Görümce filmi Star tv kanalında oynuyor. Film 11 Mart Cumartesi akşamı saat 19.45 ve bittikten hemen sonra tekrar 21.45'te Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Eltilerin Savaşı hangi kanalda oynuyor hangi semtte çekildi oyuncu kadrosu hasılat Eltilerin Savaşı hangi kanalda oynuyor hangi semtte çekildi oyuncu kadrosu hasılat

Görümce filmi oyuncuları kim?

  • Gupse Özay - Yeliz
  • Buğra Gülsoy - Ahmet
  • Eda Ece - Deniz
  • Zeynep Kankonde - Fatoş
  • Danilo Zanna - Francesco
  • Özlem Tokaslan - Sonay
  • Dilşah Demir - Nebo
  • İnci Pars Özgürgün - İnci

Görümce filminin oyuncu kadrosu ve karakterleri ayrıca; Özlem Öçalmaz, Ayşegül İşsever, Ayberk Atilla, Gürkan Deniz Akhanlı, Alp Tuğhan Taş, Fatih Özkan, Özlem Çakar, Oğuz Okul, Selda Aktuna, Anıl Tetik oldu.

Fadik Sevin Atasoy aslen nereli boyu kaç burcu ne evli mi eşi kim oynadığı filmleri ve tv dizileri Fadik Sevin Atasoy aslen nereli boyu kaç burcu ne evli mi eşi kim oynadığı filmleri ve tv dizileri