Güldür Güldür Show’un en beğenilen skeçleri ve fenomen tiplemeleri ile birleşen Güldüy Güldüy Çocuk Show programı büyük ilgiyle takip ediliyor. Güldüy Güldüy Show sunucusu kimdir? Ezo Sunal kimdir? Ezo Sunal evli mi, kaç yaşında? Soruları yanıt arıyor. Birbirinden komik skeçlerin yer aldığı, ünlü şarkıcıların ve şaşırtıcı gösterilerin de programa renk kattığı Güldüy Güldüy Show programı yeni bölümleri ile Star TV’de yer alıyor. Güldür Güldür Show’daki skeçlerin çocuklarından dünyasından yansımasının yer aldığı eğlence programında yetenekli çocuklar ve Kemal Sunal’ın kızı olan Ezo Sunal sahnede yer alıyor. BKM tarafından hazırlanan Güldüy Güldüy’ün sunucusu ve Ezo Sunal hakkında merak edilenler yanıt buldu.

GÜLDÜY GÜLDÜY SHOW SUNUCUSU KİMDİR?

Star Tv’de yayınlanan Güldüy Güldüy Show programının sunucusu Ezo Sunal’dır. Birbirinden sevimli ve yetenekli çocukların, orijinal skeçlerin ve karakterlerin de yer aldığı Güldüy Güldüy Show, BKM tarafından hazırlanıyor ve Ezo Sunal tarafından sunuluyor.

EZO SUNAL KİMDİR KAÇ YAŞINDA EVLİ Mİ?

7 Ocak 1984 İstanbul doğumlu olan Ezo Sunal, efsane isim Kemal Sunal’ın kızıdır. Salzburg Mozarteum Üniversitesi’nde eğitim gören ve 2007 yılında bir dizide de rol alan Ezo Sunal, bir dönem Elele dergisinde de editörlük yapmıştır. Okan Üniversitesi’nde Çocuk Gelişimi eğitimi alan ve Çocuk – Müzik alanında dersler de veren Ezo Sunal, Güldüy Güldüy Show’un sunuculuğunu yapıyor. 36 yaşında olan Ezo Sunal evlidir. Ezo Sunal’ın eşi, 2018 yılında evlendiği Ömer Öztüyen’dir.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli