Türk sinemasının en sevilen filmlerinden olan Gülen Gözler, televizyon ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Filmin çekim ve yayın ayrıntıları merak ediliyor. Gülen Gözler filmi nerede çekildi, Gülen Gözler filmi oyuncuları karakterleri, Gülen Gözler filmi Hasret kim, Gülen Gözler filmi ne zaman kaç yılında çekildi? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Gülen Gözler filminin yönetmen koltuğunda Ertem Eğilmez oturuyor. Filmin senaryosunu Sadık Şendil ile Ahmet Üstel yazdı. Filmin oyuncu kadrosunda Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen, Müjde Ar, Ayşen Gruda, Halit Akçatepe ve Şevket Altuğ rol alıyor. Filmde, Yaşar Usta geniş ailesiyle beraber İstanbul’da yaşamaktadır. Karısı, beş kızı ve kendisinden oluşan bu kalabalık ailenin ihtiyaçlarını karşılamak için çok çalışmak zorundadır. Her şeyin yanında da kızlarının fikirlerini pek de umursamayarak, onlar için uygun damat adayları aramaktadır. Geçim derdi, gönül dertleriyle birleşmenin arifesindedir. Gülen Gözler filminin çekildiği yer, çekim yeri, nerede çekilmiştir, hangi evde köşkte çekildi, oyuncu kadrosu karakterleri kim, ne zaman çekildi sorularının yanıtları ve filme dair merak edilen detaylar haberimizde musclebet yer alıyor.

Neşeli Günler filminin çekildiği ev nerede çekildi oyuncu kadrosu isimleri kaç yılında çekildi ne zaman? Neşeli Günler filminin çekildiği ev nerede çekildi oyuncu kadrosu isimleri kaç yılında çekildi ne zaman?

Gülen Gözler filmi ne zaman kaç yılında çekildi?

Gülen Gözler filmi 1977 yılında çekildi. Filmin çekimleri 1976 yılının son aylarında başladı. Filmin çekimleri tamamlandıktan sonra 1977 yılında ilk kez gösterime girdi ve Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yerini aldı.

Gülen Gözler filmi nerede çekildi?

Gülen Gözler filmi İstanbul Bakırköy'de çekildi. Filmin ana çekim yeri olan köşk, Bakırköy’ün Yeşilköy semtinde bulunuyor. Stavro’nun Eski Köşkü olarak bilinen köşkte filmin çekimleri yapıldı. Ayrıca filmin çekimleri için İstanbul'un farklı ilçe, semt ve mekanlarda da çekim setleri kuruldu. Sadece Gülen Gözler filminde değil, birçok filmde yararlanılan Stavro'nun Eski Köşkü, Süt Kardeşler filmine de ev sahipliği yapmıştır. Stavro'nun Eski Köşkü, 1974 - 1979 yılları arasında kullanılmıştır.

Gülen Gözler filmi Hasret kim?

Gülen Gözler filminde Hasret karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Lale Ilgaz'dır. Lale Ilgaz, Gülen Gözler filminden önce Hınç isimli yapımda yer almıştır. Yeşilçam'ın tek filmle meşhur olan isimlerinden biri olan Lale Ilgaz, daha sonra 1977 yılında Kızını Dövmeyen Dizini Döver isimli filmde oynadı ve ardından sırra kadem bastı. Gülen Gözler filmi farklı tarihlerde ve kanallarda izleyiciler ile buluşmaya musclebet giriş devam ediyor.

Aile Şerefi filminin çekildiği ev nerede çekildi kaç yılında çekildi ne zaman hangi kanalda oynuyor? Aile Şerefi filminin çekildiği ev nerede çekildi kaç yılında çekildi ne zaman hangi kanalda oynuyor?

Gülen Gözler filmi oyuncuları karakterleri kim?

  • Münir Özkul - Yaşar Usta
  • Adile Naşit - Nezaket (Yaşar'ın karısı)
  • Müjde Ar - İsmet (Yaşar'ın kızı)
  • Şener Şen - Vecihi
  • Ayşen Gruda - Fikret (Yaşar'ın kızı)
  • Halit Akçatepe - Dursun (Yunus'un küçük oğlu)
  • Itır Esen - Nedret (Yaşar'ın kızı)
  • Şevket Altuğ - Laz Şevket (Evin talibi)
  • Lale Ilgaz - Hasret (Yaşar'ın kızı)
  • Nejat Gürçen - Yunus (Temel ve Dursun'un babası, müteahhit)
  • Sevda Aktolga - Hikmet (Yaşar'ın kızı)

Gülen Gözler filminin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler var; Mahmut Hekimoğlu - Temel (Yunus'un büyük oğlu), Ahmet Sezerel - Orhan (Nedret'in kocası), Tuncay Akça - Tuncay (Yaşar Usta'nın çırağı), İhsan Yüce - Hasan Usta, Ahmet Arıman - Ahmet (Yaşar Usta'nın çırağı), İhsan Bilsev - Muammer (İnşaat ustası) ve Talat Dumanlı - Görücü.

Bizim Aile filminin çekildiği ev nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oyuncu kadrosu Bizim Aile filminin çekildiği ev nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oyuncu kadrosu