Televizyon ekranlarında yayınlanan Güler misin Ağlar mısın filminin çekildiği yer, otel, oyuncular ve çekim yılı merak ediliyor. Güler misin Ağlar mısın filmi hangi otelde çekildi, nerede çekildi? Güler misin Ağlar mısın filmi kaç yılında çekildi, oyuncu kadrosu ne? Sorularının yanıtı bulundu. Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Kadir Savun’un başrol oynadığı Güler misin Ağlar mısın filmini Osman F. Seden yönetti. Turistik bir bölgede çekilen film Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Birlikte büyüyen iki arkadaşın hikayesinde evi yıkılan ustaları için yapılan fedakarlık ekrana taşınıyor.

GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN FİLMİ HANGİ OTELDE ÇEKİLDİ?

GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN FİLMİ HANGİ OTELDE ÇEKİLDİ?

Güler misin Ağlar mısın filmi Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yer alan bir otelde çekildi. Filmin çekimleri Ege Bölgesi şehirlerinden olan Aydın ilinde ve turistik bir ilçe olan Kuşadası’nda yapıldı.

GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN FİLMİ OYUNCU KADROSU

Güler misin Ağlar mısın filminde başrolleri Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile usta oyuncu Kadir Savun oynuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Cemal Bey rolünde Ali Şen, kıskanç eş rolünde Turgut Boralı, Bakan rolünde ise Ala Cağaloğlu var. Filmin diğer karakterleri ve oyuncuları şunlar; Fatma Belgen (Aysel), Neriman Köksal (Zeynep), Orhan Aydınbaş (Numan), Gönül Genç (Ayşe), Erhan Dilligil (Mühendis), Baykal Kent (Otobüsçü), Tevfik Şen (Metin’in Arkadaşı)

aslan bacanak filmi nerede çekildi

GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN FİLMİ KAÇ YILINDA ÇEKİLDİ?

Türk sinemasının eğlenceli filmlerinden olan Güler misin Ağlar mısın filmi 1975 yılında çekildi. Filmin çekimlerinin tamamı Ege Bölgesi’nde yapıldı.

nereden çıktı bu velet filmi nerede çekildi