Güler Misin Ağlar Mısın filmi televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Filmin çekim ve yayın ayrıntıları merak ediliyor. Güler Misin Ağlar Mısın filmi nerede çekildi, Güler Misin Ağlar Mısın filmi hangi otelde çekildi, Güler Misin Ağlar Mısın filmi oyuncu kadrosu karakterleri kim, Güler Misin Ağlar Mısın filmi ne zaman çekildi, Güler Misin Ağlar Mısın filmi hangi kanalda oynuyor? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Filmin başrollerinde Zeki rolü ile Zeki Alasya, Metin rolü ile Metin Akpınar, Aysel rolü ile Fatma Belgen, Rasim Usta rolü ile Kadir Savun, Kayserili Cemal rolü ile Ali Şen ve Zeynep rolü ile Neriman Köksal var. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ali Cağaloğlu, Gönül Genç, Orhan Aydınbaş, Erhan Dilligil, Baykal Kent, Osman F. Seden ve Baki Tamer rol alıyor.

Güler Misin Ağlar mısın filminde, Cemal Bey’in otelinde otel katibi olarak çalışan Metin ile inşaatta çalışan Zeki ayrılmaz iki dosttur. Cemal Bey daha çok kazanmak için mini golf tesisi kurmaya karar verir. Başına da Metin’i geçirmeyi düşünür. Aynı zamanda Metin, Rasim Usta’nın kızı Aysel’le evlenme plânları yapmaktadır. Tesisin yapılması için Rasim Usta’nın evinin yıkılması gerekir. Bunu duyan Zeki ve Metin her şeyi bırakarak Cemal Bey’e karşı çıkar. Zeki ve Metin, kasabadan ayrılmaya karar veren Rasim Usta ve ailesi için çare bulmaya çalışır. Bu sırada kasabaya gelen bir misafir her şeyi değiştirir. Güler Misin Ağlar Mısın filminin çekildiği otel nerede çekilmiştir, çekim yeri, çekildiği yer, oyuncuları isimleri nedir, kaç yılında çekildi, hangi kanalda oynuyor sorularının yanıtları ve filme dair merak edilen detaylar haberimizde betves yer alıyor.

Nereye Bakıyor Bu Adamlar nerede çekildi oyuncuları kim konusu ne hangi yıl ne zaman kaç yılında çekildi? Nereye Bakıyor Bu Adamlar nerede çekildi oyuncuları kim konusu ne hangi yıl ne zaman kaç yılında çekildi?

Güler Misin Ağlar Mısın filmi ne zaman çekildi?

Güler Misin Ağlar Mısın filmi 1975 yılında çekildi. İki yakın arkadaşın çok sevdikleri Rasim Usta ve ailesi için yaptığı fedakârlıkların anlatıldığı film aynı yıl gösterime girdi ve büyük ilgi gördü. Günümüzde farklı tarihlerde ve kanallarda yayınlanmaya devam eden filmin yönetmen koltuğunda Osman Fahir Seden oturuyor. Yapımcısı Hürrem Erman olan filmin senaryosunu Ahmet Üstel yazdı.

Güler Misin Ağlar Mısın filmi nerede çekildi?

Güler Misin Ağlar Mısın filmi Aydın Kuşadası’nda çekildi. Yeşilçam’ın popüler filmlerinden olan yapım Türkiye’nin turizm cennetlerinden olan Kuşadası’nda çekilmiştir. Kuşadası’nda bulunan bir otelde ve çevresinde çekim setleri kurularak filmin çekimleri tamamlanmıştır. Filmde 1975 yılının Kuşadası ve çevresi ekranlara gelmektedir.

Güler Misin Ağlar Mısın filmi hangi otelde çekildi?

Güler Misin Ağlar Mısın filmi Kuşadası’nda bulunan bir otelde çekildi. Filmin çekimleri için Kuşadası’ndaki bir otelde ve çevre bölgelerinde çekimler yapıldı. Filmin çekimleri Kuşadası’nda tamamlandı. Erman Film tarafından çekilen yapım, Yeni Stüdyo tarafından seslendirilmiş ve gösterime hazırlanmıştır. Filmin müziklerini usta müzisyen Cahit Berkay hazırladı. Komedi türünde çekilen film 93 dakika sürüyor.

Sivri Akıllılar filmi nerede çekildi hangi otelde ne zaman çekildi oyuncuları isimleri Sibel kimdir? Sivri Akıllılar filmi nerede çekildi hangi otelde ne zaman çekildi oyuncuları isimleri Sibel kimdir?

Güler Misin Ağlar Mısın filmi konusu nedir?

Güler misin Ağlar mısın filminde, Zeki ile Metin çok sevdikleri Rasim Usta'nın evinin otel işleten Cemal Bey tarafından yıkılıp yerine golf tesisi kurulacağını öğrenir. Rasim Usta'nın kızı Aysel ile evlenme planları yapan Metin ve Zeki bu karar sonrasında Zeki ile Metin Cemal Bey'e karşı Rasim Usta'nın yanında mücadele ederler. Bu mücadele sırasında kasabayı ziyaret eden bir misafir her şeyi değiştirecektir.

Güler Misin Ağlar Mısın filmi hangi kanalda oynuyor?

Güler misin Ağlar mısın filmi Show TV kanalında oynuyor. Film 6 Ağustos Pazar günü saat 16.30’da ve aynı günün gecesi saat 02.15’te Show TV ekranlarında sinemaseverler ile buluşuyor. Filmde Fatma Belgen’i Jeyan Mahfi Tözüm, Kadir Savun’u Haldun Ergüvenç, Ali Şen’i Rıza Tüzün seslendirmiştir. Ayrıca Neriman Köksal’ı Nevin Akkaya, Gönül Genç’i Nilgün Kasapbaşoğlu, Orhan Aydınbaş’ı ise Zafer Önen seslendirmiştir. Show TV ekranlarında en sevilen Yeşilçam filmleri yayınlanmaya betves giriş devam ediyor.

Nereden Çıktı Bu Velet filmi nerede çekildi oyuncuları kim Nereden Çıktı Bu Velet ne zaman çekildi? Nereden Çıktı Bu Velet filmi nerede çekildi oyuncuları kim Nereden Çıktı Bu Velet ne zaman çekildi?

Güler misin Ağlar mısın filmi oyuncu kadrosu karakterleri

  • Zeki Alasya (Zeki)
  • Metin Akpınar (Metin)
  • Fatma Belgen (Aysel)
  • Kadir Savun (Rasim Usta)
  • Ali Şen (Kayserili Cemal)
  • Neriman Köksal (Zeynep)
  • Ali Cağaloğlu (Turizm Bakanı)
  • Gönül Genç (Ayşe)
  • Orhan Aydınbaş (Numan)
  • Erhan Dilligil (Mühendis)
  • Baykal Kent (Otobüsçü)
  • Osman F. Seden (Milli Eğitim Müdürü)
  • Baki Tamer (Kaymakam)
  • Tevfik Şen (Metin'in Arkadaşı)

Güler Misin Ağlar Mısın filminin oyuncuları arasında ayrıca şu isimler var; Osman Çağlar (Resepsiyonist), Yaşar Güner (Otel Görevlisi), Ahmet Karaca (Otelde Öpüşen Adam ve Mahalleli), İhsan Gedik (Mahalleli), Ali Demir (Kahvedeki Adam), Halit Aysan (Cemalin Adamı), Ahmet Üstel (Cemal'in Ortağı), Ahmet Turgutlu (Mahalleli) ve Turgut Boralı (Kıskanç Koca).

Aslan Bacanak filmi nerede çekildi hangi semtte çekildi oyuncuları isimleri kaç yılında çekildi? Aslan Bacanak filmi nerede çekildi hangi semtte çekildi oyuncuları isimleri kaç yılında çekildi?