Sen Anlat Karadeniz Hazan kimdir? Gülper Özdemir kimdir? Dizileri, boyu, aslen nereli olduğu, kaç yaşında olduğu, hangi filmlerde oynadığı dizi severler tarafından merak ediliyor. Oyuncu Gülper Özdemir’e dair tüm ayrıntıları öğrenmek isteyen dizi severler, oyuncunun daha önce yer aldığı yapımları, nerede doğduğunu ve hayatını öğrenmek istiyor. Oyuncu ile ilgili tüm ayrıntılar ve oyunculuk kariyerine dair notlar haberimizde yer alıyor.

SEN ANLAT KARADENİZ HAZAN KİMDİR?

13 Kasım’da yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda edecek Sen Anlat Karadeniz dizisinde oyuncu Gülper Özdemir tarafından canlandırılan Hazan karakteri, Karadeniz gibi hırçın, Karadeniz gibi inatçı bir karakter. Hazan karakteri ayrıca mağrur ve asi bir rolün içinde yer alıyor. Merhametini eksik etmeyen ve nezaketi ile dikkat çeken Hazan karakteri, Sen Anlat Karadeniz dizisinde öğretmen olarak yer alıyor.

Gülper Özdemir

GÜLPER ÖZDEMİR KİMDİR? ASLEN NERELİ

FİLİNTA DİZİSİNDEN BAŞROL TEKLİFİ

Farklı ülkelerin sahnelerinde oyunculuk deneyimi kazanan Gülper Özdemir, Amerika’da ve Almanya’da farklı tiyatro ekiplerine dahil olarak, yeni oyunlarla sahneye çıktı. 16 yaşındayken arkadaşları ile birlikte dünya turuna çıkan ve farklı ülkeleri gezen Özdemir, Amerika yıllarında bir taraftan okurken, diğer taraftan çalıştı ve tiyatro çalışmalarına da devam etti. Gülper Özdemir Amerika’da üniversite eğitimine devam ederken, Filinta dizisinde başrol oynaması için teklif geliyor ancak Özdemir, eğitimini yarıda kesmek istemediğinden teklifi reddediyor.

GÜLPER ÖZDEMİR’İN BOYU KAÇ?

Üniversite eğitimi bittiğinde Türkiye’ye gelen Gülper Özdemir, oyunculuk kariyerine Türk dizileri ile devam etmek istediğini kaydediyor. Özdemir ilk olarak Bana Sevmeyi Anlat dizisinde rol aldı. Oyunculuk yeteneği göze çarpan Gülper Özdemir, 2019 yılında Sen Anlat Karadeniz dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu. Gülper Özdemir’in boyu 1.76 metre, kilosu ise 57’dir. 4 yabancı dil bilen Gülper Özdemir, İstanbul’un Anadolu yakasını çok sevdiğini kaydediyor.

gülşah saraçoğlu

GÜLPER ÖZDEMİR DİZİLERİ

2016 yılında Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Simge karakterini canlandıran Gülper Özdemir, 2017 yılında Kara Yazı dizisinde Derya karakterine hayat verdi. Aynı yıl Tutsak dizisinde Elif karakterini canlandıran, 2018 yılında Meleklerin Aşkı dizisinde Melek rolünde olan Gülper Özdemir, 2019 yılında ATV ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Öykü Gürman, Sinan Tuzcu ve Ali Ersan Duru gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde Hazan karakterini canlandırıyor.