Gülşah filmi televizyon ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Gülşah filmi hakkında detaylı bilgi almak isteyen izleyiciler, Gülşah filmi nerede çekildi, Gülşah filmi oyuncuları kim, Gülşah filmi kaç yılında ne zaman çekildi, Gülşah filmi konusu ne sorularına yanıt arıyor. Yönetmen koltuğunda Orhan Aksoy’un olduğu Gülşah filmi, eve gelen dadıları dedesi ve evdeki uşaklarla birlikte kaçıran Gülşah’ın öyküsünü ve Zeynep rolü ile eve gelen yeni dadıyı anlatıyor.

Gülşah filminin oyuncu kadrosunda Gülşah Soydan, Hülya Koçyiğit, Cemil Şahbaz, Nil Burak, Münir Özkul, Neriman Köksal, Sami Hazinses ve Cevat Kurtuluş rol alıyor. Gülşah Film tarafından çekilen yapım 94 dakika wipbet sürüyor. Komedi türünde çekilen yapımın ayrıca Gülşah Küçük Anne adını taşıyan bir devam filmi de çekilmiştir. Gülşah filminin çekildiği yer, çekim yeri, oyuncu kadrosu karakterleri, hikayesi ve kaç yılında çekildi sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor.

Gülşah filmi kaç yılında ne zaman çekildi?

Gülşah filmi 1975 yılında çekildi. Orhan Aksoy’un yönettiği filmin senaryo yazarı Ahmet Üstel, yapımcısı ise Selim Soydan oldu. Gülşah Film tarafından çekilen film, dönemin eğlenceli komedi filmleri arasında yer aldı.

Gülşah filmi nerede çekildi?

Gülşah filmi İstanbul ve Antalya’da çekildi. Filmdeki deniz ve yaz sahneleri Antalya’nın farklı bölgelerinde çekilmiştir. Diğer sahneler ise İstanbul’da çekilmiştir. Filmin çekimleri için İstanbul'un farklı ilçe, semt ve mekanları ile Antalya'nın farklı yerlerinde çekim setleri wipbet giriş kurulmuştur.

Gülşah filmi konusu ne?

Filmde yer alan küçük kız Gülşah, dadıları sevmiyor ve kendisine bakmak için köşke gelen dadıları, dedesi ve evdeki uşaklarla birlikte kaçırmanın yollarını arıyor. Tüm dadıları çeşitli yollarla evden gönderiyorlar. Daha sonra yeni dadı Zeynep geliyor ve Gülşah’ın tüm şakalarını atlatmanın yolunu buluyor. Gülşah da Zeynep’i sevmeye başlıyor ve dadısı değil annesi olmasını istiyor. Gülşah’ın babası ise başka bir kadınla evlenme planları kuruyor.

Gülşah filmi oyuncuları kim?

  • Gülşah Soydan - Gülşah
  • Hülya Koçyiğit - Zeynep
  • Cemil Şahbaz - Metin
  • Nil Burak - Füsun
  • Münir Özkul - Dede
  • Neriman Köksal
  • Sami Hazinses - Aşçı Musa
  • Cevat Kurtuluş - Uşak Rüstem
  • Mürüvvet Sim - Dadı Melahat