Güvercin dizisi 8. Bölümü ile ekranlarda olacak. Güvercin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Güvercin 8. Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve tanıtım fragmanları milyonlarca kez izlenmişti. Sezonun iddialı yapımı Güvercin’in yayın günü, fragman ayrıntıları ve Güvercin çekim yeri merak edilmeye devam ediyor. Güvercin yeni bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor? Güvercin hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Güvercin son bölüm fragmanı yayında mı? Güvercin dizisi nerede çekiliyor? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncu kadrosunda Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Genco Özak ve Osman Albayrak’ın yer aldığı dizinin yayın notlarına dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

GÜVERCİN DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Güvercin dizisi son bölüm 2 Şubat 2020 Pazar günü yayınlanacak. Güvercin 8. Bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde gerçekleri öğrenen Kenan, başka bir yerde hayatını sürdürme kararı alır ve yollara düşer. Kenan, Zülüf’ten de kendisiyle birlikte gelmesini ister ancak Zülüf bunu kabul etmez.

GÜVERCİN DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Güvercin dizisi Star TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin yeni bölümünde gerçekler ortaya çıkıyor. Gerçek annesinin kim olduğunu öğrenen Kenan, yurt dışına gitmeye kararlıdır. Zülüf ise Kenan’ın neden gitmek istediğini öğrenir. İsmihan hakkındaki gerçekleri öğrenen Zülüf’ün üzerinde büyük bir sorumluluk vardır.

GÜVERCİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Güvercin dizisi yeni bölüm fragmanı yayında. Büyük bir ilgiyle takip edilen tanıtım fragmanları milyonlarca kez izlendi. Güvercin’in yeni bölümünde Kevsa nihayet hayaline ulaşıyor ve Kenan’ın gidişine seviniyor. Kevsa, Ökkeş ile ilgili yeni planlar yaparken, diğer taraftan da Celil’den gelecek tehditleri savuşturmak zorunda kalacak.

GÜVERCİN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? GÜVERCİN ÇEKİM YERİ NERESİ?

Güvercin dizisi Urfa’da ve Gaziantep’in Nizip ilçesinde çekiliyor. Güvercin dizisi çekim yeri ve çekim yerleri arasında Nizip ilçesine bağlı Belkıs Köyü ve Urfa ile Gaziantep’in farklı noktaları var.