Güvercin dizisi son bölümü olan 10. Bölümü ile ekranlarda olacak. Sezonun yeni dizilerinden olan Güvercin, yayın günü ve fragman detayları ile de merak ediliyor. Star TV’nin sevilen dizisinin yeni bölüm detaylarını öğrenmek isteyen dizi severler, Güvercin dizisi ne zaman, Güvercin dizisi hangi gün, Güvercin dizisi hangi kanalda oynuyor? Soruları ile Güvercin dizisi saat kaçta başlıyor? Sorusunun yanıtını arıyor. Güvercin yeni bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Oyuncu kadrosunda Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Osman Albayrak ve Genco Özak olan dizinin merak edilenleri haberimizde yer alıyor.

GÜVERCİN DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Güvercin dizisi yeni bölüm 16 Şubat 2020 Pazar günü yayınlanacak. Güvercin dizisi 10. Bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde evden kovulan Kevsa, İsmihan’ın evinde yalnız ve fakir bir hayata yaşamayı sürdürüyor. Zülüf ve Kenan ise İsmihan’ın mutluluğu ve sağlığı için evcilik oyununa devam ediyor. Bu oyun Zülüf ve Kenan’ı birbirine daha da yaklaştırıyor. Yeni bölümün sürprizi ise; İpek aniden çıkıp geliyor.

GÜVERCİN DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Güvercin dizisi Star TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Yeni bölümde İpek’in neden döndüğü sorusu yanıt bulacak. Zülüf ise İpek’ten Kenan’ın geçmişini öğrenecek. Gaffur, Kasım ve Celil’den Kevsa’yı öğrendikten sonra Kevsa’ya hesap sormak için harekete geçiyor.

GÜVERCİN DİZİSİ 10. BÖLÜM FRGAMANI

Güvercin dizisi 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman, dizinin yeni bölümü hakkında bir çok ipucu veriyor. Güvercin’in son bölümünde Kevsa’ya olan hislerini bir kenara bırakan Gaffur, Bedir’in intikamı için Kevsa’nın karşısına çıkıyor. Ökkeş ise Nimet’e kendisini affettirmek için gidiyor ancak Nimet’in Antep’i terk ettiğini öğreniyor.