Güvercin dizisi son bölüm fragmanı olan Güvercin 8. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezon dizileri arasında olan ve kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yayın günü ve fragman ayrıntıları merak ediliyor. Güvercin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Güvercin dizisi ne zaman, hangi gün, hangi kanalda yayınlanacak? Güvercin saat kaçta başlayacak? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncuları arasında Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu ve Osman Albayrak olan Güvercin dizisine dair merak edilen fragman notları haberimizde cevap buluyor.

GÜVERCİN DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Güvercin dizisi yeni bölüm fragmanı olan 8. Bölüm fragmanı yayınlandı. Güvercin dizisinin yayınlandığı Star TV’nin ve dizinin sosyal medya kanallarından paylaşılan tanıtım fragmanları milyonlarca kez izlendi ve binlerce kez paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Kenan yurt dışına gitmek için yola koyuluyor. Kenan, süt annesi bildiği İsmihan’ın gerçek annesi olduğunu ve Kevsa’nın ise kendisini sevmediğini öğreniyor. Bütün hayatının yalanlarla örülü olduğunu öğrenen Kenan yaşamını yurt dışında sürdürmeye karar veriyor ve Zülüf’ten kendisi ile birlikte gelmesini istiyor. Zülüf ise töre evliliğini bahane ederek gelmeyeceğini söylüyor.

GÜVERCİN 8. BÖLÜM FRAGMANI NELER OLUYOR?

Güvercin 8. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Güvercin son bölüm fragmanında Kenan önce İstanbul’a, ardından ise yurt dışına gitmek için yola koyuluyor. Zülüf ise eve dönüyor ve Kenan’ın neden gitmek istediğini anlıyor. Zülüf’ün üzerine büyük bir sorumluluk kalıyor ve önemli bir karar vermesi gerekiyor. Kevsa ise yıllardır beklediği ve istediği hayale ulaşıyor.

GÜVERCİN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?

Güvercin dizisi yeni bölüm 2 Şubat 2020 Pazar günü, Star TV kanalında yayınlanacak. Yayından kaldırılacağı yönünde iddialar dolaşan dizinin son bölümü dizi severler ile Pazar günü buluşacak.