Güvercin dizisi 11. Bölümü ile ekranlara gelecek. Star TV kanalında Pazar günü yayınlanan dizinin son fragman ve yayın detayları ile oyuncu kadrosu ve çekildiği yer de merak ediliyor. Güvercin yeni bölüm fragmanı yayında mı? Sorusu cevap buldu. Başrollerini Mehmet Ali Nuroğlu ile Almila Ada’nın paylaştığı diziye dair merak edilenler ortaya çıktı.

GÜVERCİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Güvercin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güvercin’in son bölümünde, Zülüf’ün imzalayıp verdiği boşanma dilekçesini yırtan Kenan, sadece Zülüf’ü sevdiğini ve hayatını Zülüf ile geçirmek istediğini söylüyor. Zülüf ve Kenan’ın önünde yeni bir yol beliriyor. İkili geçmişi bir kenara atıp, aşka bir fırsat veriyor ve taze bir başlangıç yapıyor. İpek ise ağabeyinin ölümünün kaza sonucu olduğunu öğreniyor ve Kenan’ı affediyor. İpek’in Antep’te kalıp kalmayacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.

GÜVERCİN 11. BÖLÜM FRAGMANI ÇOK KONUŞULACAK

Güvercin dizisinin 11. Bölüm fragmanı dizi severler ile buluştu. Yeni bölümde Ökkeş, Mutlu’yu geri almak ve Nimet’e sahip çıkmak için yeni adımlar atıyor. Bedir ve ailesi ise yeni mağaza sayesinde iyi bir yaşamın başında olduklarını düşünüyorlar. Aile büyük bir zorlukla karşılaşacak ve büyük bir açmazın içinde zorlu günlerin içinde olacaklar. Kevsa cephesinde ise durumlar karışık. Gaffur’un tutuklanmasını sağlayan Kevsa kaybettiği güce yeniden kavuşmak ve konağa dönmek için yeni planlar yapıyor.

GÜVERCİN NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Güvercin dizisi yeni bölüm 23 Şubat Pazar günü, saat 20.00’de Star TV kanalında oynuyor. Güvercin’in yeni bölümünde Zülüf ve Kenan yeni bir aşka yelken açıp taze bir başlangıç yapacakken yine zorlukların ve düşmanlıkların içinde kalacaklar. İki aşığın zorlukları nasıl aşacakları yeni bölümde ortaya çıkacak. Ekranların yeni sezon dizilerinden olan Güvercin her Pazar ekranlarda olacak.

GÜVERCİN DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Güvercin dizisinin başrol oyuncuları Zülüf rolünde Almila Ada ve Kenan rolünde olan Mehmet Ali Nuroğlu’dur. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer oyuncular ve karakter isimleri ise şöyle;

  • Nursel Köse - Kevsa
  • Menderes Samancılar – Bedir
  • Genco Özak - Ökkeş
  • Devrim Saltoğlu - Celil
  • Osman Albayrak - Kasım
  • Eslem Akar - Nefise
  • Toprak Sağlam - Emel
  • Gözde Fidan - Nimet
  • Dilan Telkök - Betül
  • Berke Üsdiken - Müslüm
  • Gülen Karaman Yıldır - Zeliha

GÜVERCİN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Güvercin dizisi konusu, intikamın doğurduğu büyük bir aşk hikayesini ele alıyor. Zülüf ve Kenan aşkının anlatıldığı dizide, zorlukların içinde büyüyen bir aşka izleyici tanıklık ediyor. Birbirine düşman iki ailenin hikayesi televizyon ekranlarında yer alıyor.

GÜVERCİN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Güvercin dizisi Gaziantep’te çekiliyor. Çekimleri Gaziantep’in farklı mahallelerinde devam eden dizinin İstanbul’da çekilen sahneleri de var. Dizinin yeni bölümlerinin İstanbul’da devam edeceğine dair bilgiler de bulunuyor.