Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi televizyon ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Başrollerini Münir Özkul, Adile Naşit, Şevket Altuğ, Perran Kutman, İlyas Salman ve Şener Şen’in paylaştığı komedi filmi Arzu Film tarafından çekildi. Film ile ilgili detaylar merak ediliyor. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman hangi yıl çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları Ayşe Ömer kimdir ve Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor Kemal Sunal neden yok? Sorularının yanıtları ortaya çıktı.

Kartal Tibet’in yönettiği ilk Hababam filmi olan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor adlı yapımda Kel Mahmut karakteri arka planda kalmış, Ömer ve Ayşe aşkı daha geniş olarak işlenmiştir. İlyas Salman ise bu yapımın devam filminde Doğulu bir edebiyat hocası olan Mehmet Bülbül karakterine hayat vermiştir.

Film, Hababam Sınıfı'na yeni gelen Ayşe ile Kıvırcık Ömer’in aşkı etrafında gelişen olayları anlatır. Okula yeni öğretmen ve öğrenciler gelmiştir. Ayşe ve Ömer de bu yeni öğrencilerdendir. İkili zamanla birbirlerine âşık olur. Fakat yaptıkları bir hata hayatlarını altüst eder. Hababam Sınıfı birleşerek Ayşe ve Ömer’e sahip çıkar. Ancak bu iş sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Hababam Sınıfı filmi kaç yılında çekildi, oyuncu kadrosu karakterleri soruları ve filme dair diğer detayların yanıtları haberimizde roxxbet yer alıyor.

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman hangi yıl çekildi?

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi 1978 yılında çekildi. Komedi filmi 1 Şubat 1979 tarihinde ise vizyona girdi. 85 dakika süren filmde, serinin önceki filmlerinde oynayan birçok karakter yer almıyor. Filmin çekimleri tamamlandıktan sonra film sinemalarda gösterime girdi. Televizyon ekranlarında Yeşilçam tutkunları ile buluşmaya roxxbet giriş devam ediyor.

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor Kemal Sunal neden yok?

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminde Kemal Sunal yok. Ünlü oyuncu Kemal Sunal, serinin devam filmlerinde rol almamış ve kariyerine başka filmlerle devam etmiştir. Serinin yeni filminde, kızlı erkekli ilk Hababam Sınıfı diğer serilerdeki haylazlıklarını sürdürmektedir. Sınıfa doğulu bir aşiret reisinin oğlu olan Bilo gelir ve kendini ağa ilan eder. Öğrenciler de onunla kafa bulmaya başlar. Okulun yeni asabi hocası Hürrem, tam bir erkek düşmanıdır. Sınıftaki Kıvırcık Ömer ve Ayşe adlı iki öğrenci arasında bir aşk başlar ve kız hamile kalır.

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları Ayşe Ömer kimdir?

  • Münir Özkul - Kel Mahmut
  • Zümrüt Cansel - Ayşe
  • Talip Güran - Kıvırcık Ömer
  • Şener Şen - Badi Ekrem
  • Şevket Altuğ - Kimya hocası
  • İlyas Salman - Bilo Ağa
  • Adile Naşit - Hafize Ana
  • Perran Kutman - Hürrem
  • Muharrem Gürses – Müdür

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin oyuncuları arasında ayrıca Bülent Haksever - Kıllı Sami, Cem Gürdap - Tulum Hayri, Feridun Şavlı - Domdom Ali, Ahmet Arıman - Hayta İsmail ve Sevda Aktolga – Sevda yer alıyor.