Hababam Sınıfı Tatilde filminin yapım ve çekim detayları araştırılıyor. Hababam Sınıfı Tatilde nerede çekildi, Hababam Sınıfı Tatilde çekim yeri neresi, Hababam Sınıfı Tatilde kaç yılında çekildi, Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları isimleri nedir? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Yapımcısı ve yönetmeni Ertem Eğilmez olan filmin orijinal hikayesi Rıfat Ilgaz’a, uyarlama senaryosu ise Sadık Şendil’e ait. Filmin başrollerinde Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit ve Şener Şen rol alıyor. Hababam Sınıfı Tatilde filminin müziklerini Melih Kibar hazırladı.

Arzu Film tarafından çekilen komedi filmi, Hababam Sınıfı Uyanıyor filminin devamı olarak çekildi ve kendisinden sonra da Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi çekilmiştir. 78 dakika süren film, serinin dördüncü filmidir. Hababam Sınıfı Güdük Necmi neden yok sorusu da yanıt buldu. Serinin ilk filminden beri oynayan Halit Akçatepe, başka projelerde yer aldığı için bu filmde rol almadı. Hababam Sınıfı Tatilde filminin çekildiği yer, çekim yeri, nerede çekilmiştir, ne zaman çekildi, oyuncu kadrosu karakterleri kim sorularının yanıtları ve filme dair merak edilen tüm detaylar haberimizde goley90 yer alıyor.

Hababam Sınıfı Uyanıyor filminin çekildiği okul nerede çekim yeri hangi kanalda oynuyor? Hababam Sınıfı Uyanıyor filminin çekildiği okul nerede çekim yeri hangi kanalda oynuyor?

Hababam Sınıfı Tatilde kaç yılında çekildi?

Hababam Sınıfı Tatilde filmi 1977 yılında çekildi. Film aynı yıl sinemalarda gösterildi ve büyük ilgi gördü. Filmde, Hababam Sınıfı’na kız öğrenciler geliyor ve ilginç komik olaylar başlıyor. Film günümüzde farklı tarihlerde ve kanallarda, ayrıca dijital platformlarda sinemaseverler ile buluşmaya devam ediyor.

Hababam Sınıfı Tatilde nerede çekildi?

Hababam Sınıfı Tatilde filmi İstanbul Üsküdar Validebağ Korusu’nda ve Belgrad Ormanı’nda çekildi. Filmin okul sahneleri Üsküdar ilçesine bağlı Validebağ Korusu içinde bulunan Adile Sultan Kasrı’nda çekilmiştir. Orman sahneleri ise Belgrad Ormanı’nda çekilmiştir.

Hababam Sınıfı Tatilde çekim yeri neresi?

Hababam Sınıfı Tatilde filmi çekim yeri İstanbul'un Üsküdar ilçesine bağlı Validebağ Korusudur. Filmin ana çekim yeri, diğer filmlerde de olduğu gibi Validebağ Korusu içinde bulunan Adile Sultan Kasrı'dır. Filmin bazı sahneleri ise Belgrad Ormanı'nda çekilerek filmin çekimleri tamamlanmıştır. Eğlenceli film izleyenlere kahkaha şöleni goley90 giriş yaşatıyor.

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı nerede çekildi hangi kanalda oynuyor ne zaman çekildi oyuncu kadrosu Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı nerede çekildi hangi kanalda oynuyor ne zaman çekildi oyuncu kadrosu

Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları isimleri

  • Kemal Sunal - İnek Şaban
  • Münir Özkul - Müdür Muavini Kel Mahmut
  • Şener Şen - Badi Ekrem
  • Adile Naşit - Hafize Ana
  • Ergin Orbey – Müfettiş Hüseyin Şevki Topuz
  • Feridun Şavlı - Domdom Ali
  • Cem Gürdap - Tulum Hayri
  • Ahmet Arıman - Hayta İsmail
  • Ayşen Gruda - Ayşe
  • Sevda Aktolga - Sevda
  • Filiz Bozkurt - Filiz
  • Sevtap Erdemli - Sevtap

Hababam Sınıfı Tatilde filminde ayrıca şu oyuncular rol alıyor; Teoman Ayık, Avni Yalçın - Avni Hoca, Sıtkı Akçatepe - Paşa Nuri, Ertuğrul Bilda - Külyutmaz Necmi, Hayri Karabey - Rıza Hoca. Talat Dumanlı - Kürt Sıtkı, Muharrem Gürses - Okul Müdürü Muharrem Gür, Hakkı Karadayı - Veysel Efendi, Ali Yalaz - 317 Şeref.

Hababam Sınıfı filminin çekildiği okul nerede çekildi hangi kanalda oynuyor ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı filminin çekildiği okul nerede çekildi hangi kanalda oynuyor ne zaman çekildi?