Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi televizyon ekranlarında ve dijital platformlarda izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Filmin çekim ve yayın ayrıntıları araştırılıyor. Hababam Sınıfı Uyanıyor nerede çekildi, Hababam Sınıfı Uyanıyor ne zaman çekildi, Hababam Sınıfı Uyanıyor hangi kanalda oynuyor, Hababam Sınıfı Uyanıyor oyuncuları isimleri nedir? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Hababam Sınıfı serisinin bu eğlenceli filminde yeni bir öğrenci Hababam Sınıfı'na katılıyor. Tüm samimiyetine rağmen eşek şakalarının hedefi hâline gelen çalışkan Ahmet'in kendini kabul ettirmesi kolay olmayacak. Hababam Sınıfı ise tüm şartları zorlamaya devam edecek. Rıfat Ilgaz’ın eserinden Sadık Şendil’in uyarladığı filmin senaryosunu Umur Bugay yazdı.

Hababam Sınıfı Uyanıyor filminin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Münir Özkul, Halit Akçatepe, Şener Şen, Adile Naşit, Ahmet Sezerel, Şevket Altuğ, Sıtkı Akçatepe ve Akil Öztuna rol alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda aynı zamanda Nahit Ataman ile birlikte yapımcı olan Ertem Eğilmez oturuyor. Hababam Sınıfı Uyanıyor filminin müziklerini usta müzisyen Melih Kibar hazırladı. Arzu Film tarafından komedi ve dram türünde çekilen film 95 dakika sürüyor. Film televizyon ekranlarında Hababam Sınıfı tutkunları ile buluşmaya devam ediyor. Hababam Sınıfı Uyanıyor filminin çekildiği yer, çekim yeri, nerede çekilmiştir, kaç yılında çekildi, hangi kanalda oynuyor, oyuncu kadrosu karakterleri kim sorularının yanıtları haberimizde katarbet yer alıyor.

En Büyük Şaban filmi nerede çekilmiştir kaç yılında nerede çekildi hangi kanalda oynuyor? En Büyük Şaban filmi nerede çekilmiştir kaç yılında nerede çekildi hangi kanalda oynuyor?

Hababam Sınıfı Uyanıyor ne zaman çekildi?

Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi 1976 yılında çekildi. Film 1977 yılında vizyona girerek sinemalarda gösterime girdi. Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminin devamı olarak çekilen filmin Hababam Sınıfı Tatilde adlı devam filmi de çekilmiştir. Serinin üçüncü filmi olan yapımda Tarık Akan yer almamıştır. Ayrıca filme, kimya öğretmeni olarak Şevket Altuğ ve Ahmet rolünde Ahmet Sezerel katılmıştır.

Hababam Sınıfı Uyanıyor nerede çekildi?

Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bulunan Validebağ Korusundaki Adile Sultan Kasrı’nda çekildi. Filmin çekimlerinin büyük bölümü Adile Sultan Kasrı’nda yapıldı. Hababam Sınıfı Uyanıyor filminin çekimlerinin tamamlanmasının ardından film sinemalarda izleyiciler ile buluştu.

Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi hangi kanalda oynuyor?

Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi Show TV kanalında oynuyor. İzleyenleri kahkahaya boğacak olan film 5 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV ekranlarında sinemaverler ile buluşuyor. Show TV ekranlarında en sevilen Türk filmleri ve yabancı filmler yayınlanmaya katarbet giriş devam ediyor.

Sevimli Hırsız filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları isimleri Sevimli Hırsız filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları isimleri

Hababam Sınıfı Uyanıyor oyuncuları isimleri

  • Kemal Sunal - İnek Şaban
  • Münir Özkul - Kel Mahmut
  • Halit Akçatepe - Güdük Necmi
  • Şener Şen - Badi Ekrem
  • Adile Naşit - Hafize Ana
  • Ahmet Sezerel - Ahmet Sezer
  • Şevket Altuğ - Kimya hocası Şevket
  • Ali Çamlıca - Edebiyat hocası Zühtü
  • Muharrem Gürses - Müdür
  • Hakkı Karadayı - Veysel Efendi
  • Cem Gürdap - Tulum Hayri
  • Feridun Şavlı - Domdom Ali
  • Cengiz Nezir - Bozum Cahit
  • Ahmet Arıman - Hayta İsmail
  • Bülent İğdiroğlu - Kalem Şakir

Hababam Sınıfı Uyanıyor filminin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler rol alıyor; Tayfun Akalın – Öğrenci, Ertuğrul Bilda – Külyutmaz, Akil Öztuna - Felsefe hocası Akil, Hayri Karabey - Coğrafya Hocası, Talat Dumanlı - Sıtkı Hoca, Mehmet Çatay – Öğrenci, Sıtkı Akçatepe - Paşa Nuri, Ergin Orbey -, Müfettiş Hüseyin Şevki Topuz, Tuncay Akça – Bacaksız, Cafer Dere – Öğrenci.

Şendul Şaban filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncu kadrosu Şendul Şaban filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncu kadrosu