Hadi Be Oğlum filmi televizyon izleyicisi ile buluşacak. Hadi Be Oğlum filmi oyuncu kadrosu, hikayesi ve çekim yerleri ve yayınlanacağı kanalı merak eden izleyiciler, Hadi Be Oğlum filmi oyuncuları kimdir? Hadi Be Oğlum filmi konusu nedir? Hadi Be Oğlum filmi nerede çekildi? Hadi Be Oğlum hangi kanalda, hangi gün, ne zaman yayınlanıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Başrolde Kıvanç Tatlıtuğ’un olduğu Hadi Be Oğlum filmi detayları ortaya çıktı.

HADİ BE OĞLUM FİLMİ OYUNCULARI KİM?

2017 yılında Drama türüyle çekilen, 2018’de vizyona giren ve yönetmen koltuğunda Bora Egemen’in oturduğu Hadi Be Oğlum filminin oyuncuları arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Alihan Türkdemir, Feridun Düzağaç, Yücel Erten ve Sezai Aydın var. Filmin senaryosunu ise Fırat Parlak yazdı.

canım kardeşim filminin çekildiği yer neresi ne zaman çekildi

HADİ BE OĞLUM FİLMİ KONUSU NE?

Hadi Be Oğlum filmi konusu; Antalya Kaş’ta yaşayan Balıkçı Ali, yaşamını oğlu Efe’ye adıyor. Efe iletişim sorunu olan bir çocuk. Ali ise oğluyla iletişim ve ortak bir bağ kurmaya çalışıyor. Yürek yakan bir hikayesi olan Hadi Be Oğlum filmi, karamsar bir bakış açısı olan Balıkçı Ali ile oğlunun yaşamındaki değişimleri anlatıyor.

HADİ BE OĞLUM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Hadi Be Oğlum filmi Antalya’nın Kaş ilçesinde çekildi. Filmin bazı sahnelerinin çekimleri için ise İstanbul Beyoğlu’nda bulunan Ses Tiyatrosu’nun kullanıldığı biliniyor. Vizyona girdiğinde 928 bin kişi tarafından izlenen filmin başrolünde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, filmde sergilediği olağanüstü oyunculuk performansı ile bir çok ödülün sahibi oldu.

HADİ BE OĞLUM FİLMİ HANGİ KANALDA, HANGİ GÜN?

Hadi Be Oğlum filmi Fox TV kanalında, 1 Mart 2020 Pazar günü oynuyor. Saat 20.00’de başlayacak olan Hadi Be Oğlum filmi, dram türüyle izleyici ile buluşuyor.

bayi toplantısı filmi hangi otelde çekildi ne zaman