Başrollerinde Büşra Pekin ve Murat Boz'un oynadığı Hadi İnşallah filmi, bu akşam televizyon ekranlarında olacak. Ünlü sosyal medya fenomeni Pucca'nın kitabından uyarlanarak çekilen filmin, binlerce kişiyi ekran başında toplaması bekleniyor. Hadi İnşallah filminin başlamasına kısa bir süre kala, Hadi İnşallah filminin hangi kanalda yayınlandığı, konusu, senaryosu, kadrosu ve hasılatı da araştırılıyor. Hadi İnşallah filmiyle ilgili detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

HADİ İNŞALLAH HANGİ KANALDA 2020?

Hadi İnşallah filmi, bu akşam (27 Mayıs 2020 Çarşamba) televizyon ekranlarında olacak. Fox TV'den yayınlanacak olan Hadi İnşallah filmi, saat 22.30'da başlayacak.

baş belası filmi nerede çekildi kaç yılında

HADİ İNŞALLAH KONUSU - SENARYOSU

Hadi İnşallah filminin senaryosu, "Küçük Aptalın Büyük Dünyası" isimli kitaptan uyarlanarak yazıldı. Senaryoya göre Pucca, erkek arkadaşı tarafından terk edildikten sonra İzmir'e ailesinin yanına dönüyor. Bir süre kendini yemeğe veren ancak daha sonra bu durumu değiştirmesi gerektiğinin farkına varan Pucca, bir iş görüşmesine gider. İş görüşmesinde tanıştığı kişi, Pucca'nın hayatını değiştirecektir.

HADİ İNŞALLAH KADROSU

Hadi İnşallah filminde Büşra Pekin, Murat Boz, Şinasi Yurtsever ve Cezmi Baskın gibi ünlü oyuncular yer aldı. Filmde Müjde Uzman, Hülya Gülşen Irmak, İdil Dizdar, Aydan Taş ve Emrah Kaman da boy gösterdi.

HADİ İNŞALLAH HASILATI (KAÇ KİŞİ İZLEDİ)

Hadi İnşallah filmi, 279 lokasyonda 16 hafta boyunca yayında kaldı. Film, 1,2 milyon kişi tarafından izlendi. Ali Taner Baltacı'nın yönettiği filmin hasılatı 13 milyon TL'ye yaklaştı.

niyazi gül dörtnala filmi nerede çekildi kaç yılında