Son dönemin en çok beğeni kazanan programlarından Hayat Tamircisi, yayınlanmaya devam ediyor. İlk olarak 22 Şubat 2020 tarihinde yayınlanan Hayat Tamircisi programı, her hafta izleyicilerle buluşuyor. Hayat Tamircisi programını takip eden kişiler ise Hayat Tamircisi programı sunucusunu, programın hangi kanalda, hangi günler ve saat kaçta yayınlandığını, Hayat Tamircisi sunucusunun nereli olduğunu araştırıyor. Hayat Tamircisi programıyla ilgili detaylar, haberimizde...

HAYAT TAMİRCİSİ HANGİ KANALDA

Hayat Tamircisi programı, Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

HAYAT TAMİRCİSİ NE ZAMAN - HANGİ GÜNLER - SAAT KAÇTA

Hayat Tamircisi programı, her perşembe günü saat 21.45'te yayınlanıyor. Programın tekrar bölümleri de hafta sonları ekranlara geliyor.

Hayat Tamircisi kimdir? Hangi kanalda, ne zaman, nerede çekiliyor? Hayat tamircisi sunucusu kim, nereli?

HAYAT TAMİRCİSİ (SUNUCUSU) KİM?

Hayat Tamircisi programını Hasan Kızıl sunuyor. Hasan Kızıl, 1995 yılında doğdu. Liseyi açıköğretimden tamamlayan Hasan Kızıl, lise döneminde görme engellilere yardımcı olan navigasyonlu baston projesini ortaya koymuştu. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen üniversite sınavına, bir kediyi veterinere götürdüğü için yetişemeyen Hasan Yıldız, engelli hayvanlar için yürüteç projelerini de üstleniyor.

HAYAT TAMİRCİSİ NERELİ

Hayat Tamircisi programını sunan Hasan Kızıl, Mardin'de doğdu. Hasan Kızıl'ın aslen Mardinli olduğu ifade ediliyor.

Hayat Tamircisi kimdir? Hangi kanalda, ne zaman, nerede çekiliyor? Hayat tamircisi sunucusu kim, nereli?

HAYAT TAMİRCİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR

Hayat Tamircisi programı, her hafta başka bir bölgede çekiliyor. Bu nedenle programın çekildiği sabit bir bölge bulunmuyor.