Hekimoğlu dizisi son bölüm fragmanı olan Hekimoğlu 14. Bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Neredeyse tüm dizilerin çekimlerine ara verdiği bir dönemde Hekimoğlu dizisinin yeni bölümlerini bekleyen izleyiciler, Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusunun cevabını arıyor. Oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın olduğu dizinin yeni bölümlerinde Güven Kıraç da rol almış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Hekimoğlu dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Sorusu da yanıt buldu. En son 13. Bölümü ekranlara gelen dizinin son bölümünün Kanal D ekranlarında yayın tarihi ortaya çıktı.

HEKİMOĞLU 14. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hekimoğlu dizisi 14. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tüm diziler çekimlerine ara verdi. Hekimoğlu da çekimlerine ara verilen diziler arasında yer aldı. Kanal D ekranlarında her hafta Salı günü yayınlanan Hekimoğlu dizisinin 14. Bölüm fragmanı dizinin sosyal medya mecralarından paylaşılmadı.

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Hekimoğlu dizisi yeni bölüm fragmanı kısa süre içinde yayınlanmayacak. Tüm dizilerde olduğu gibi Hekimoğlu dizisinde de uzun süre yeni bölüm izlenemeyeceği kaydediliyor. Sevilen hastane dizisinin 14. Bölümüne dair Kanal D tarafından bir açıklama yapılmadı.

HEKİMOĞLU 14. BÖLÜM NE ZAMAN OYNAYACAK?

Hekimoğlu dizisinin 14. Bölümü bu hafta Salı günü oynamayacak. Bunun yerine dizinin 13. Bölümü tekrar bölüm olarak Kanal D ekranlarında saat 20.00’de izleyici ile buluşacak. Sevilen dizinin son bölümünde Vahap, Hekimoğlu’ndan kendi şirketinin piyasaya sunacağı bir ilacın tanıtımını yapmasını istemişti.