Hekimoğlu dizisi son bölüm fragmanı olan 5. Bölüm fragmanı yayınlandı. Hekimoğlu 5. Bölümü ile ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yayın günü ve fragman ayrıntılarını merak eden izleyiciler, Hekimoğlu 5. Bölüm fragmanı yayında mı? Hekimoğlu dizisi ne zaman, hangi günler oynuyor? Hekimoğlu hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. House M.D. adlı diziden uyarlanan ve oyuncuları arasında Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay olan Hekimoğlu dizisinin yayın ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

HEKİMOĞLU 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Hekimoğlu dizisi yeni bölüm fragmanı olan 5. Bölüm fragmanı yayında. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Hekimoğlu dizisi son bölüm fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu.

HEKİMOĞLU HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Hekimoğlu dizisi 28 Ocak 2020 Salı günü, Kanal D kanalında yayınlanacak. Dizinin 5. Bölümü ekranlarda olacak. Hekimoğlu dizisinin 4. Bölüm tekrarı ise 26 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’de yayında olacak.

HEKİMOĞLU NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Hekimoğlu dizisi tekrar bölümü bu akşam (26 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Dizinin yeni bölümü ise önümüzdeki hafta Salı günü ekranlarda yerini alacak. Çekimleri Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam eden dizi kısa sürede çok sevildi.