Hekimoğlu dizisi hangi gün oynuyor? Hekimoğlu dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Hekimoğlu dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? Soruları yanıt buldu. Ekranların sevilen dizisi Hekimoğlu 11. Bölümü ile dizi severlerin karşısına çıkacak. Hekimoğlu rolü ile Timuçin Esen’in başrolde yer aldığı, oyuncu kadrosunda ayrıca Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın olduğu hastane dizisi Hekimoğlu’nun yayın günü ve detayları belli oldu.

HEKİMOĞLU HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Hekimoğlu dizisi yeni bölüm 10 Mart 2020 Salı günü, Kanal D kanalında oynuyor. Hekimoğlu’nun son bölümünde Zeynep, Hekimoğlu’ndan hoşlandığını itiraf edecek. Hekimoğlu’na komaya giren bir hasta gelecek. Vahap ise Hekimoğlu’nu istemediğini açık olarak söyleyecek. Hekimoğlu ekibinden birini kovmak için kura çekecek.

HEKİMOĞLU DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Hekimoğlu dizisi son bölüm bu akşam saat 20.00’de yayınlanıyor. Hekimoğlu’nun yeni bölümünde tanık koruma programında olan bir adam Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatırılacak. Hekimoğlu bir taraftan vakayla ilgilenecek, diğer taraftan ise ekibinden kimin kendisini ispiyonladığını bulmaya çalışacak.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv