Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ünlü Amerikan dizisi House M.D.’den uyarlanan Hekimoğlu dizisi yeni maceralar ile yayınına devam ediyor. Hekimoğlu dizisi hangi hastanede çekildi? Hekimoğlu dizisi nerede çekiliyor? Hekimoğlu dizisi oyuncuları kim ve konusu ne? Sorularına yanıt arayan dizi severler, popüler dizinin çekim yerlerini, Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin gerçekte var olup olmadığını ve dizinin oyuncu kadrosu ile hikayesini öğrenmeye çalışıyor. Başrolde Ateş Hekimoğlu rolü ile Timuçin Esen’in olduğu Hekimoğlu dizisi hakkında merak edilenler yanıt buldu.

HEKİMOĞLU DİZİSİ HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

Hekimoğlu dizisi Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çekiliyor. Bu hastanenin gerçek ismi ise Okan Üniversitesi Hastanesi’dir. Dizide Valide Atik Hastanesi olarak görülen Okan Üniversitesi Hastanesi’nde Hekimoğlu dizisinin çekimleri gerçekleşiyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

HEKİMOĞLU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Hekimoğlu dizisi İstanbul Tuzla’da çekiliyor. Dizinin çekildiği hastane olan Okan Üniversitesi Hastanesi, İstanbul’un Tuzla ilçesinde bulunuyor. Çekimler için hastanenin diziye özel olarak ayrılan bir katı kullanılıyor. Okan Üniversitesi Hastanesi ise senaryo gereği Valide Atik Hastanesi olarak görülüyor.

HEKİMOĞLU DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Hekimoğlu dizisi konusu; Ateş Hekimoğlu 40’lı yaşlarda başarılı bir doktor. Okuldan arkadaşı olan İpek’in yönetici olduğu hastanede göreve başlıyor ve kendi ekibini kurarak, tanı konulamayan hastalarla ilgileniyor. Yaşam tarzı ve hastalıkları ele alış biçimi ile farklı bir profil çizen Ateş Hekimoğlu, hastalarla da iletişim kurmadan çözüm üretmeye çalışıyor. Dizide Hekimoğlu’nun ve ekibinin maceraları ekrana geliyor.

HEKİMOĞLU OYUNCULARI KİM? HEKİMOĞLU DİZİSİ OYUNCU KADROSU

  • Timuçin Esen (rolü: Ateş Hekimoğlu)
  • Okan Yalabık (rolü: Orhan Yavuz)
  • Ebru Özkan Saban (rolü: İpek Tekin)
  • Kaan Yıldırım (rolü: Mehmet Ali Çağlar)
  • Aytaç Şaşmaz (rolü: Emre Acar)
  • Damla Colbay (rolü: Zeynep Can)
  • Güven Kıraç (rolü: Vahap Ergün)

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi