Hekimoğlu dizisi 13. Bölümü ile ekranlarda olacak. Hekimoğlu dizisi ne zaman başlıyor? Hekimoğlu dizisi hangi gün oynuyor? Hekimoğlu dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arayan dizi severler, House M.D. adlı yabancı diziden uyarlanan hastane dizisinin yeni bölüm yayın günü detaylarını araştırıyor. Oyuncuları arasında Timuçin Esen (Ateş Hekimoğlu), Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın olduğu ve son bölümlerde Güven Kıraç’ın da oyuncu kadrosuna katıldığı Hekimoğlu dizisi son bölüm yayın ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

HEKİMOĞLU DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Hekimoğlu dizisi yeni bölüm 24 Mart Salı günü oynuyor. Dizinin son bölümünde Vahap, Ateş Hekimoğlu’ndan kendi şirketinin piyasaya sunacağı bir ilacın tanıtımını yapmasını isteyecek. Buna karşılık Hekimoğlu'nun ekibinden kimsenin kovulmayacağını söyler. Hekimoğlu ise teklifi kabul eder. Emre ise Hekimoğlu’nu ispiyonlanın kendisi olduğunu itiraf eder.

HEKİMOĞLU DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Hekimoğlu dizisi Kanal D kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Dizinin yeni bölümünde Orhan, Hekimoğlu’nun Zeynep’ten etkilendiğini düşünecek. Hekimoğlu ise Zeynep’e sevgisinin nedenini soracak. Hekimoğlu’nun Vahap’ın isteğini yerine getirip getirmeyeceği son bölümde ortaya çıkacak. Ayrıca ekibin acilen ilgilenmesi gereken bir hasta da yeni bölümün konusu olacak.