Hekimoğlu dizisinin 7. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Hekimoğlu yeni bölüm yayın günü ve fragman ayrıntılarını merak eden izleyiciler, Hekimoğlu dizisi ne zaman, hangi gün oynuyor? Hekimoğlu hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Hekimoğlu son bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncuları arasında Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay olan dizinin yayın notları haberimizde yer alıyor.

HEKİMOĞLU NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Hekimoğlu dizisi yeni bölüm 11 Şubat 2020 Salı günü oynuyor. Hekimoğlu dizisinin 7. Bölümü ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünde 16 yaşındaki bir çocuk hastaneye yatırılacak. Diğer taraftan İpek, Hekimoğlu’nun aldığı ağrı kesicilerin faydadan çok zarar verdiğini düşünüyor ve Hekimoğlu’na bir teklifte bulunuyor.

HEKİMOĞLU HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Hekimoğlu dizisi son bölüm Kanal D kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Hekimoğlu’nun yeni bölümünde, Ateş Hekimoğlu, geç kalan Mehmet Ali’yi polikliniğe geri gönderecek. Hasta ise Mehmet Ali’yi Hekimoğlu sanıp İpek’e şikayette bulunacak.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hekimoğlu dizisi son bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde, ağrısı katlanılmaz hale gelen Hekimoğlu iddiayı kazanmakta kararlı olsa da kendisine zarar verecek. Genç hastanın durumu ciddileşecek ve Hekimoğlu bu duruma müdahale edecek.