Hekimoğlu dizisi yeni bölümü olan 6. Bölümü ile ekranlarda olacak. Hekimoğlu son bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayın günü ve fragman detaylarını öğrenmek isteyen dizi severler, Hekimoğlu son bölüm ne zaman oynuyor? Hekimoğlu hangi gün yayınlanıyor? Hekimoğlu hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Dünyaca ünlü House M.D. adlı Amerikan dizisinden uyarlanan, oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı dizinin merak edilen yayın günü notları haberimizde yer alıyor.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Hekimoğlu dizisi son bölüm 4 Şubat 2020 Salı günü yayınlanacak. Hekimoğlu dizisinin 6. Bölümü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde hastaneye evsiz bir kadın yatırılıyor ve kadına teşhis konulamıyor. Ateş Hekimoğlu ve ekibi kadını yaşatmak için büyük bir mücadeleye girişiyor.

HEKİMOĞLU HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Hekimoğlu dizisi Kanal D kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Yeni bölümde, hastaneye yatırılan kadın ile Orhan yakından ilgilenecek. Mehmet Ali ise vakayı almamak ve taburcu etmek için elinden geleni yapacak. Hekimoğlu İpek ile uğraşmaya ve İpek’i kızdırmaya devam edecek. Zeynep, hediyesinin açılmadığını görerek üzüntü yaşayacak.

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı olan Hekimoğlu dizisi 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin ve yayınlandığı kanalın sosyal medya mecralarından paylaşılan fragman milyonlarca kez izlendi. Hekimoğlu’nun son bölümünde evsiz kadının hayatta kalma mücadelesini izleyeceğiz.