Kanal D ekranlarında Salı günleri yayınlanan Hekimoğlu dizisinin önemli oyuncularından biri olan Zeynep Can karakteri, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Hekimoğlu Zeynep kim, gerçek adı ne? Damla Colbay kimdir, kaç yaşında, nereli? Damla Colbay’ın dizileri, boyu kaç? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, genç oyuncuya dair detayları öğrenmeye çalışıyor. Timuçin Esen’in başrolde yer aldığı yapımda rol alan Damla Colbay’a dair detaylar haberimizde yer alıyor.

HEKİMOĞLU ZEYNEP KİM? GERÇEK ADI NE?

Hekimoğlu dizisinde Zeynep Can karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Damla Colbay’dır. Hekimoğlu’nda yer alan Zeynep Can karakteri, Ateş Hekimoğlu’nun ekibinde yer alan tek kadın ve bağışıklık uzmanı. Güzel ve dikkat çeken bir karakter olan Zeynep, Hekimoğlu’nun en büyük hayranları arasında yer alıyor.

Damla Colbay aslen nereli, boyu kaç

DAMLA COLBAY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1993 İzmir doğumlu olan Damla Colbay 27 yaşındadır. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü mezunu olan, üniversite stajı için İstanbul’a giden ve kariyerini oyunculuktan yana geliştiren Colbay, Kara Para Aşk dizisinde canlandırdığı Demet karakteri ile oyunculuğa ilk adımını attı. Oğlak burcunda olan Damla Colbay, son olarak Hekimoğlu dizisinde Zeynep karakterini canlandırıyor.

DAMLA COLBAY NERELİ? BOYU KAÇ?

Oyuncu Damla Colbay İzmirlidir. İzmir doğumlu olan oyuncunun anne ve babasının nereli olduğuna dair bir kayıt bulunmuyor. Boyu 1.66 olan Damla Colbay’ın 52 kiloda olduğu belirtiliyor.

hadise aslen nereli, gerçek yaşı, boyu kaç, burcu ne

DAMLA COLBAY’IN OYNADIĞI DİZİLER

  • Hekimoğlu (Zeynep Can) - 2019
  • Zengin ve Yoksul (Aysel) - 2019
  • İçerde (Eylem) - 2016
  • Hayat Mucizelere Gebe (İnci) - 2015
  • Kara Para Aşk (Demet) - 2014

yeni başlayan diziler 2021 show tv, kanal d, fox tv, star tv