ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai, 37. Bölümü ile ekranlarda olacak. Hercai 37. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai yeni bölüm fragmanı özeti ne oldu? Soruları yanıt buldu. Her Cuma saat 20.00’de yayınlanan dizinin son bölümü izleyici ile buluşacak. Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda ayrıca Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Ayda Aksel olan dizinin fragman detayları ortaya çıktı.

HERCAİ 37. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai dizisi 37. Bölüm fragmanı yayınlandı. Hercai’nin son bölümünde, yalanlardan uzak, yeni bir hayatın kapılarını açmak isteyen Reyyan’ın verdiği karar hem ailesini hem de Miran’ı derinden etkileyecek. Sevdiği kadının zor zamanlarında yanında olup destek vermek isteyen Miran, Reyyan’ın acısını hafifletmek için kolları sıvayacak. Reyyan’a asıl destek ise Fırat’tan gelecek.

HERCAİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 20 MART CUMA FRAGMANI

Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Hercai’nin yeni bölümünde Gönül, Azize’nin kendisini kandırdığından emin olacak ve babaannesiyle yüzleşmek ve oyununu ortaya çıkarmak için önemli bir hamle yapacak. Azize ise intikam planını yeniden canlandırmaya çalışacak ve Reyyan’ın üveyliğini kullanacak. Hercai’nin 20 Mart Cuma günü yayınlanacak yeni bölümünde Reyyan ile Azize karşı karşıya gelecek.