Hercai dizisi son bölüm fragmanı yayına girdi. Hercai yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 38. Bölüm fragmanı ne oldu? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, ekranların duygusal dizisinin fragman detaylarını araştırmaya başladı. Akın Akınözü (Miran) ve Ebru Şahin’in (Reyyan) başrolde olduğu, oyuncuları arasında ayrıca Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Ayda Aksel olan popüler dizi, yayınlandığı Cuma günlerinin en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisinin 38. Bölüm fragmanına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

HERCAİ 38. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai dizisi 38. Bölüm fragmanı yayınlandı. Hercai’nin son bölüm fragmanı ve tanıtım özetinde Miran Azize ile yüzleşiyor. Miran, intikamdan vazgeçtiğini Azize’ye söylüyor. Bunun üzerine Azize intikamdan vazgeçmediğini göstermek için harekete geçiyor. Hercai’nin son bölüm tanıtım fragmanında Azize Miran’a “Sen bir Şadoğlusun” diyor.

HERCAİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI – ATV 27 MART CUMA

Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hercai’nin yeni bölümü 27 Mart Cuma günü ekranlara gelecek. ATV kanalında yayınlanacak dizisinin başlama saati ise 20.00 olacak. İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesinde bu hafta intikam ateşi yeniden alevlenecek.