ATV ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer ve Gülçin Santırcıoğlu gibi tecrübeli oyuncular olan Hercai dizisinde Dilşah Aslanbey yaşıyor mu? Hercai Dilşah kim olacak? Soruları diziyi yakından takip edenler tarafından sıkça soruluyor. Cem Karcı’nın yönettiği Hercai dizisinin önümüzdeki bölümlerinde, Dilşah Aslanbey karakterine dair cevaplanmamış tüm sorular yanıt bulacak. Aşkın ve intikamın dizisinde, Dilşah Aslanbey’e dair tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

DİLŞAH ASLANBEY YAŞIYOR MU?

ATV ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Hercai dizisinde Miran Aslanbey’in annesi Dilşah’ın yaşadığı iddia edildi. Aslanbey ailesine gelin olan Dilşah’ı kurtarmak için Hazar Şadoğlu’nun Mehmet Aslanbey ile yüzleştiği, silahların çekildiği ancak kan dökülmediği biliniyor. Bu duruma şahit olan ailenin düşmanları ise Mehmet’i öldürüyor ve suçu Hazar Şadoğlu’na atıyor. Dilşah Aslanbey’in durumu ise daha karışık bir hal alıyor. Hamile olan Dilşah’a eziyet eden, doğumun ardından öldüğünü sanarak sokağa atan Azize Aslanbey, dizide yeni sürprizlerle karşılaşacak.

HERCAİ DİLŞAH KİM OLACAK?

Öldüğü sanılan Dilşah Aslanbey’in yaşadığı ve yakında diziye dahil olacağı konuşuluyor. Azize Aslanbey’in oğlu Miran’ı öldürmesinden korkan Dilşah’ın gizli yaşamını sürdürdüğü ve gelişmeleri uzaktan takip ettiği tahmin ediliyor. Dizinin yeni bölümlerinde olan bir gelişmede ise Hazar’ın, kızı Reyyan için Dilşah’tan yardım istediği biliniyor. Dilşah Aslanbey’in yeni bölümlerde dizide yer alması bekleniyor. Dilşah Aslanbey karakterini hangi oyuncunun oynayacağı ise henüz bilinmiyor.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv