Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in oynadığı Hercai dizisi konusu nedir, Hercai oyuncularının isimleri ne oyuncuları kim? Soruları dizi severlerin sıkça arattığı kelimeler arasında bulunuyor. Hercai dizisinin konusunu ve oyuncularının kim olduğunu merak eden izleyiciler, dizide yer alan karakterlerin gerçek adlarını araştırıyor. Şadoğulları ile Aslanbey ailesinin hikâyesinin anlatıldığı Hercai dizisi Mia yapım tarafından yapılıyor. Cem Karcı’nın yönettiği Hercai dizisinin merak edilenleri haberimizde cevap buluyor.

HERCAİ DİZİSİ KONUSU NE?

Hercai dizisi, Mardin Midyat’ın güçlü ailesi Şadoğullarının torunu Reyyan ile ailesinin intikamı için yola çıkan Miran’ın büyük aşkını konu ediyor. Zengin bir işadamı olarak, Midyat’a doğduğu topraklara dönen Miran Aslanbey, Şadoğulları ile buluşarak torunları Reyyan’la evlenmek istediğini söyler. İki tarafın da kendi hesapları ve planları vardır. Geçmişin acılarıyla büyüyecek bir aşk hikâyesi ve Miran ile Reyyan’ın imkânsız serüveni, Hercai dizisi konusunun ana gövdesini oluşturuyor. Birbirine delice aşık olan iki karakterin bir araya gelmesini istemeyenlerin yeni planlar yapacağı ve geçmişin tozlu sayfalarının yeniden açılacağı dizide, aşkın ve intikamın arasında bir karakteri izleyeceğiz.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

HERCAİ DİZİSİ OYUNCULARI İSİMLERİ

Dizinin başrollerinde Miran Aslanbey karakterine hayat veren oyuncu Akın Akınözü ve Reyyan Şadoğlu karakterini canlandıran oyuncu Ebru Şahin var. Hercai dizisinde Nasuh Şadoğlu karakterini Macit Sonkan, Azize Aslanbey karakterini Ayda Aksel oynuyor. Dizinin ön planda yer olan diğer oyuncuları,

  • Hazar Şadoğlu’nu canlandıran Serhat Tutumluer
  • Sultan Aslanbey karakterine hayat veren Gülçin Santırcıoğlu
  • Azat Şadoğlu’nu oynayan Tansu Taşanlar
  • Hercai dizisinde Gönül Aslanbey karakterini Oya Unustası
  • Handan Şadoğlu karakterini Gülçin Hatıhan
  • Cihan Şadoğlu’nu Serdar Özer
  • Elif Aslanbey’i oyuncu Duygu Yetiş oynuyor.
  • Hercai’nin oyuncu kadrosunda ayrıca İlay Erkok, Feride Çetin ve Cahit Gök var.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli