Hercai dizisi 37. Bölümü ile ekranlarda olacak. Hercai dizisi ne zaman başlıyor? Hercai dizisi hangi gün oynuyor? Hercai dizisi yeni bölüm hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Ayda Aksel’in rol aldığı ve yayınlandığı günlerde en çok izlenen televizyon yapımı olan Hercai dizisi son bölüm yayın günü detayları ortaya çıktı. Reyyan’ın ve Miran’ın dram dolu yaşamlarının hikayesinin anlatıldığı yapım tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

HERCAİ DİZİSİ NE ZAMAN HANGİ GÜN OYNUYOR?

Hercai dizisi yeni bölüm Cuma günü oynuyor. Dizinin tekrar bölümleri ise ATV ekranlarında farklı gün ve saatlerde dizi severler ile buluşuyor. Hercai’nin son bölümünde Reyyan önemli bir karar verecek. Bu karar hem Miran’ı, hem de kendi ailesini derinden etkileyecek. Miran ise Reyyan’ın yanında olmayı sürdürecek. Reyyan’a sürpriz bir destek de Fırat’tan gelecek.

HERCAİ DİZİSİ HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Hercai dizisi son bölüm ATV kanalında, saat 20.00’de yayınlanıyor. Hercai’nin yeni bölümünde Gönül, babaannesi Azize ile yüzleşecek. Azize ise Reyyan’ın üveyliğini kullanarak intikam planını yeniden canlandıracak. Şok hamle ise Reyyan’dan gelecek ve Reyyan Azize’ye meydan okuyacak.