Hercai dizisi ekranların en çok izlenen yapımlarından biri olarak dizi severleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin 52. Bölümü yine büyük heyecana sahne olacak. Dizinin yayın detaylarını öğrenmek isteyen izleyiciler, Hercai dizisi hangi gün oynuyor, hangi kanalda? Hercai dizisi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? Sorularının cevabını araştırıyor.

Mia Yapım tarafından çekilen ve yönetmen koltuğunda Ali İlhan’ın oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar isimleri rol alıyor. Son bölümlerinde heyecanın daha da arttığı yapımın son bölüm yayın günü ve tarihi ile dizinin oynadığı kanal ve başlama saati detayları haberimizde yer buluyor.

yeni başlayan diziler 2021 show tv, kanal d, fox tv, star tv

HERCAİ DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Hercai dizisi her hafta Cuma günü oynuyor. Dizinin tekrar bölümleri ise ATV ekranlarında farklı gün ve saatlerde dizi severler ile buluşuyor. Dizinin 52. Bölümünde, Azize ve Füsun arasındaki savaş son sürat devam edecek. Bunca sene sakladığı Dilşah’ı, Füsun’a kaptıran Azize, onu geri almanın yollarını arayacak. Füsun da boş durmayacak ve Azize’nin başına türlü dertler dolamaya devam edecek.

HERCAİ DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Hercai dizisi yeni bölüm Cuma akşamı başlıyor. Dizinin son bölümünde, babasından geldiğini zannederek yediği tatlı yüzünden rahatsızlanan Reyyan, iyi olup olmadığını görmek içi gelen Azize’nin gözleri önünde bayılacak. Azize, Reyyan’a ve karnındaki bebeğe yardım etmek için tek başına bir mücadele verecek.

saba tümer aslen nereli, evli mi, boyu kaç

HERCAİ DİZİSİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Hercai dizisi ATV kanalında oynuyor. Dizinin 52. Bölümünde Reyyan, Füsun tarafından zehirlenecek. Bebeğin ve Reyyan’ın durumu belirsizliğini koruyacak. Azize, Şadoğulları’nı uyarıp Reyyan’a zarar verenin Füsun olduğunu söylemek isteyecek ve Nasuh’la gizlice buluşup ona gerçeği anlatıp, Reyyan’ı kurtarmak için çabaladığını söyleyecek. Nasuh ise Azize’nin sözlerine inanacak. Reyyan ise olan biteni hatırlamayacak.

HERCAİ DİZİSİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Hercai dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin yeni bölümünde Miran, karısının başına gelenlerin tek sorumlusunun Azize olduğunu düşünüp onun peşine düşecek. Ancak Azize sırra kadem basacak. Son anda yaşanan gelişme ise herkesi şaşkınlığa uğratacak.

hadise ile kaan yıldırım ayrıldı mı