Yayınlandığı günün izlenme rekorları kıran dizisi Hercai, 32. Bölümü ile ekranlara gelecek. Hercai son bölüm fragmanı ve yayın günü ortaya çıktı. Hercai dizisi ne zaman, Hercai dizisi hangi gün, Hercai dizisi hangi kanalda oynuyor? Sorularının ve Hercai saat kaçta başlıyor? Sorusunun yanıtını arayan dizi severler, Hercai dizisine dair merak ettikleri konuları araştırmaya devam ediyor. Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in paylaştığı, oyuncuları arasında Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Ayda Aksel’in yer aldığı popüler dizinin merak edilen yayın günü ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

HERCAİ DİZİSİ NE ZAMAN HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Hercai dizisi son bölüm Cuma günü yayınlanacak. Dizinin tekrar bölümleri ise ATV ekranlarında farklı gün ve saatlerde dizi severler ile buluşuyor. Hercai dizisinin 32. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Son bölümde, kızının ve Miran’ın ayrı kalmasına dayanamayan Hazar, iki aşığı bir araya getirmek için kolları sıvar. Elif ise Azize’nin kurduğu oyunla Aslanbey Konağı’na geri dönmek zorunda kalır. Babaannesinin oyunlarından bıkan Elif, Azize’nin beklemediği bir karşılık verir.

HERCAİ DİZİSİ HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Hercai dizisi ATV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Hercai’nin yeni bölümünde Miran, Reyyan’a hiç unutamayacağı sürprizler hazırlar ve 14 Şubat Sevgililer Gününe özel bir gece planlar. Hercai’nin son bölümünde ayrıca yönetim kurulu başkanlık seçimi yapılacak.