Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı olan Hercai 30. Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Hercai 30. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Hercai dizisinin yayın günü ve fragman ayrıntılarını öğrenmek isteyen izleyiciler, Hercai dizisi ne zaman başlayacak? Hercai yeni bölüm hangi gün, hangi kanalda oynuyor, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin olan, oyuncuları arasında ayrıca Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Ayda Aksel olan dizinin merak edilen yayın ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

HERCAİ DİZİSİ NE ZAMAN HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Hercai dizisi yeni bölüm Cuma günü yayınlanacak. Yayınlandığı günlerin reyting rekortmeni olan dizinin 30. Bölümü ekranlarda olacak. Hercai’nin yeni bölümünde Filipos babasının vasiyeti için Aslanbey Konağı’na geliyor ve Dilşah’ın yüzüğünü yaptıran kişinin Hazar Şadoğlu olduğunu açıklayıp Azize Aslanbey’i hedef gösteriyor. Azize ise bu duruma hazırlıksız yakalanacak ve Miran’ı kendine inandırmak için zor bir seçim yapacak.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

HERCAİ DİZİSİ HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Hercai dizisi son bölüm ATV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin yeni bölümü özet sahnelerin ardından ekranlara gelecek. Yeni bölümde Miran cephesinde kafalar daha da karışacak. Babaannesinin sözlerine inancını kaybeden Miran, Azize’nin yeni seçiminden sonra daha büyük bir bilinmezliğin ortasında kalacak. Reyyan ise yüzüğün ardındaki gerçek ile babasının masumiyetini kanıtlamaya bir adım daha yaklaşacak. Reyyan’ın savaşına Şükran da dahil olacak. Şükran’ın kızıyla ilgili açıklamaları ise Aslanbey Konağı’nda bomba etkisi yaratacak.

HERCAİ DİZİSİ SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai dizisi son bölüm fragmanı olan 30. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde, Miran’ın annesi ve babasının geçmişi ile ilgili herkes kendi bildiğini anlatacak ve Miran’ın kafası daha da karışacak. Miran, inandıklarının yalan olmasını kabullenmek istemeyecek ancak annesinin yazdığı mektup Hazar tarafından yüzüne çarpılacak.

yeni başlayan diziler 2021 show tv, kanal d, fox tv, star tv