Hercai dizisi yeni bölümü olan 34. Bölümü ile ekranlarda olacak. En popüler diziler sıralamasında üst sıralarda olan ve ekrana geldiği günlerde reyting rekorları kıran Hercai dizisi yayın günü ile de merak konusu oldu. Hercai dizisi ne zaman? Hercai dizisi hangi gün yayınlanıyor? Hercai dizisi hangi kanalda oynuyor? Hercai dizisi saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Ayda Aksel olan sevilen dizinin son bölüm yayın detayları ortaya çıktı.

HERCAİ DİZİSİ NE ZAMAN HERCAİ DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Hercai dizisi yeni bölüm Cuma günü oynuyor. Dizinin tekrar bölümleri ise ATV ekranlarında farklı gün ve saatlerde dizi severler ile buluşuyor. Hercai dizisinin yeni bölümünde Miran, annesinin ölümüyle ilgili tüm gerçekleri öğreniyor ve aldığı intikamın bir yalan üzerine kurulu olduğunu anlıyor. Reyyan’ın yaptıklarını henüz hazmedemeyen Miran, bir de yeni gerçeklerin ağırlığı ile daha da eziliyor ve Reyyan’a gidebileceğini söylüyor. Reyyan ise sevdiği adamın hayatın gerçeklerini kabullenememesi üzerine çileden çıkıyor.

HERCAİ DİZİSİ HANGİ KANALDA HERCAİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Hercai dizisi ATV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Sevilen dizinin son bölümünde, aşkın tüm olaylardan daha güçlü olduğunu haykıran Reyyan, Miran’ı vicdan muhakemesinden kurtarmaya çalışıyor. Hazar ise Nasuh’un Dilşah’a yardım eli uzatmadığını öğreniyor ve bu yeni gerçekle yıkılıyor. Hazar, Dilşah’ın ölümü için kendini suçluyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli