ATV’de Cuma akşamları yayınlanan Hercai dizisi yeniden ekran başına kilitleyecek. Dizi severlerin yakından takip ettiği Hercai dizisinde Hazar öldü mü? Hazar Şadoğlu ölecek mi? soruları sıkça soruluyor. Oyuncu Serhat Tutumluer’in canlandırdığı Hazar Şadoğlu karakterinin yeni bölümde ölüp ölmeyeceği haberimizde cevap buluyor.

HERCAİ’DE HAZAR ŞADOĞLU ÖLDÜ MÜ?

Hercai dizisinin 20. Bölüm fragmanı, Hazar Şadoğlu’nun nabzının düştüğü ve kalbinin durduğu bilgisi ile başlıyor. Ambulansla hastaneye götürülen Hazar Bey’e adrenalin ve kalp masajı yapmaları gerektiğini söyleyen bir ses duyuluyor. Sonra ameliyata alınan Hazar Şadoğlu’nun kalbinin durduğu yeniden fragmana yansıyor. Oyuncu Serhat Tutumluer tarafından canlandırılan Hazar Şadoğlu’nun ölüp ölmediği ise bu akşam (8 Kasım) yayınlanacak yeni bölümde cevap bulacak.

DİZİNİN YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK

Hercai dizisinin başrol oyuncuları arasında yer alan Hazar Şadoğlu’nun kanlar içinde kalmasının sorumlusu Akın Akınözü’nün canlandırdığı Miran Aslanbey karakteri mi oldu? Yoksa Miran’a yeni tuzaklar mı kuruluyor. Tüm cevaplar 20. Bölümle birlikte dizi severlerin merakını giderecek. “Hazar Şadoğlu öldü” repliğinin doğruluğu 20.00’de başlayacak yeni bölümde ortaya çıkacak. Dizide dürüst ve çalışkan bir rolde olan Hazar Şadoğlu, oyuncu Ebru Şahin’in canlandırdığı Reyyan Şadoğlu’nun babası rolünde yer alıyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli