ATV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Hercai dizisinde Esma Demiralp kimdir? Gerçek adı ne? Güneş Hayat kimdir? Dizileri ve hayatı aramaları, dizinin fanları tarafından sıkça yapılıyor. Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer ve Gülçin Santırcıoğlu ile Tansu Taşanlar’ın yer aldığı Hercai dizisinde Esma karakterine hayat veren oyuncu Güneş Hayat ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

HERCAİ ESMA DEMİRALP KİMDİR GERÇEK ADI NE

Hercai dizisinde Esma Demiralp karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Güneş Hayat’dır. Esma Demiralp, dizide Azize Aslanbey’in sağ kolu olarak yer alıyor. Dizide, oyuncu Cahit Gök’ün canlandırdığı oğlu Fırat Demiralp karakteri ise Miran ile büyüyen ve ondan ayrılmayan bir rolde yer alıyor. Hercai dizisinin Esma’sı, Azize Aslanbey’e sadık bir profil çiziyor. Yaşadıkları konağın tüm sorumluluğunu üstlenen Esma, ilerleyen bölümlerde daha ön planda olacak gibi görünüyor.

GÜNEŞ HAYAT KİMDİR ASLEN NERELİ OYNADIĞI DİZİLERİ

1964’de Ankara’da doğan Güneş Hayat, konservatuar mezunu. Oyuncu Güneş Hayat’ın yer aldığı ilk yapım 2007 yapımı Kurtlar Vadisi Terör oldu. Oyuncu, Evim Sensin, El Değmemiş Aşk ve Düğüm Salonu filmlerinde rol aldı.

  • Dizi severlerin karşısına 2009 yılında rol aldığı Masumlar dizisi ile çıkan Güneş Hayat
  • sonraki yıllarda Ay Tutulması ve Alev Alev dizilerinde de rol aldı
  • Çalıkuşu dizisinde Gülmisal Kalfa rolünde olan
  • Son Desten ve Adı Efsane dizilerinde de oynayan Güneş Hayat
  • Adı Zehra dizisinde Şermin Şimşek karakterini canlandırdı
  • Oyuncu, Hercai dizisi kadrosuna dahil oldu ve dizide Esma karakterine hayat veriyor.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv